Deși este discret în ceea ce privește viața personală, Cornel Ilie, solistul trupei VUNK, a răspuns provocării celor de la „Teo Show”, emisiune difuzată pe Kanal D. Cântărețul a fost pus în fața unui tir de întrebări incomode. Iată ce a spus despre Lidia Buble.

Care a fost cea mai frecventă greșeala pe care ai făcut-o în dragoste?

„Cred că mi-am exprimat mult prea devreme sau mult prea intens emoțiile.”

Care e cea mai mare gafă pe care ai făcut-o?

„Am vrut să trimit unui prieten un mesaj despre o fată cu care urma să mă întâlnesc și i-am trimis ei. Nu ne-am mai întâlnit, evident.”

Ai plecat dintr-o relație iubind?

„Da, s-a întâmplat să fac lucrul ăsta. Se poate. Dacă îți dai seama că nu mai poți să-l ajuți, să mai fii lângă omul acela, să îi faci viața mai frumoasă și altcineva ar putea să facă asta, trebuie să lași loc liber pentru persoana lângă care poate fi mai fericită lângă mine. Asta este un altruism masochist.”

Ce te atrage la o femeie?

„Încrederea în ea însăși, naturalețea și umorul.”

Ce apreciezi cel mai mult la Lidia Buble?

„Faptul că a acceptat să cânte cu noi piesa. Nu este adevărat că a existat ceva în afara a ceea ce s-a întâmplat în videoclip. Mi se pare interesant că a fost credibil ce am făcut noi. Cântecul, aparițiile, videoclip-ul. Noi suntem foarte buni prieteni și ne-am înțeles foarte bine, dar atâta tot. E o femeie frumoasă și suntem aceeași zodie, avem același instinct. Apreciez multe lucruri la ea. Am zis în glumă că apreciez doar că a cântat cu noi. Ea are un caracter frumos.”

Detalii despre divorțul de soție și legătura cu Lidia Buble

Vedeta a divorțat în acest an de soția sa, Eliza, după un mariaj de cinci primăveri, în urma căruia au rezultat doi copii, o fată și un băiat. Cei doi au ales să se despartă pe cale amiabilă. Tot ei au dat și vestea separării către admiratorii lor. La acel moment, au urcat pe rețelele de socializare un filmuleț în care își dau mâna, alături de un mesaj care să descrie gestul.

„Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală”, clarifica interpretul.

La scurt timp, despre el s-a scris că ar avea o legătură amoroasă cu Lidia Buble, abia despărțită de Răzvan Simion, după aproape cinci ani de relație. Artiștii au colaborat pentru o piesă numită „Vino, du-te”, în videoclip-ul căreia și-au împărțit gesturi tandre.

Citeste si:
Un fan i-a cerut bani lui Jador pe Instagram. Care a fost reacția...
Un fan i-a cerut bani lui...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Mai 2021 - 07 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.