Viorica și Ioniță de la Clejani au bifat luni prima apariție televizată după ce fiul lor, Fulgy, a devenit personajul negativ al unui scandal dezonorant. Cei doi au venit cu lămuriri în ceea ce privește șirul evenimentelor din jurul copilului lor și au spus că, în spatele acestora, pe piedestal se află un scop. Adevărul e altul decât cel afișat de tânăr, afirmă familia, care vine cu argumente clare.

Adevărul din spatele scandalului stârnit de Fulgy. Declarațiile lui Ioniță de la Clejani

Duminică, 6 iunie, la miezul nopții, Fulgy a fost săltat din locuința sa de către un echipaj de Poliție și dus la secție pentru a da declarații, după ce a făcut amenințări în spațiul public. În presă s-a speculat că cel care l-a denunțat a fost chiar tatăl său, Ioniță. După audieri, Fulgy a fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obredgia” din București.

„În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău. Polițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul subunității pentru stabilirea situației de fapt și de drept. Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii, a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul savârșirii infracțiunii de amenințare”, se arată într-un comunicat transmis de Poliţie.

În tot acest timp, părinții nu au oferit declarații despre vârtejul în care le este prins copilul. Cu ocazia lansării unei noi piese, cei doi au pășit în platoul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV, și au făcut completări pe acest subiect.

Ca de cele mai multe dăți, Ioniță a luat cuvântul și a explicat telespectatorilor că în spatele acțiunilor lui Fulgy se află un scop: de a reveni în atenția publicului. Deși bărbatul a fost invaziv atunci când a fost întrebat de Cătălin Măruță despre originea plângerii depuse împotriva tânărului, a adăugat, totuși, că băiatul se află acum acasă, nu la „Obredgia”.

Îl are ca model pe Snopp Dogg

„La momentul acesta, tu ai dat răspunsul la ceea ce se întâmplă cu Fulgy. El și-a dorit să se vorbească despre el. Abordează...se uită foarte mult la reality show-uri și la cum se prezintă artiștii din America. Eu v-am scris aici câțiva artiști de acolo la care el se inspiră: Cardi B, Kardashians, Snoop Dogg. Abordează felul lor de a se promova și asta a făcut. Acum, la momentul ăsta, se vorbește numai despre Fulgy. Dacă pui acum pe Google litera „F”, apare Fulgy.

Citeste si:
Betty Salam, adevărul din spatele numelui său de scenă. De ce nu...
Betty Salam, adevărul din...

Când a făcut muzică clasică, nimeni nu a întrebat de el. El are o emisiune online și a văzut că nu merge așa, dar când a văzut că a început să facă lucruri precum Snoop Dogg și se vorbește despre el...E modul lui de a aborda. Acum, presa scrie ce vrea, înflorește. De două zile el este în conflict cu Poliția. Ieri i-a luat permisul, aseară a trebuit să dea o declarație. La momentul ăsta, s-a oprit. S-a vorbit despre el și s-a oprit, își continuă activitățile”, a clarificat Ioniță de la Clejani la Pro TV.

Nu e internat la Obredgia

Fulgy nu e internat. E la casa lui, și-a atins scopul, a pus stop și își începe activitățile lui. Ăsta e modelul de promovare văzut de el. Eu nu aș spune că sunt de acord cu ceea ce face el. Pentru mine, e diferit, dar îmi spune că sunt bătrân și nu știu.

E calea lui de a se promova. E major, nu pot să-l oblig să facă altfel. Ei sunt care mai de care să se întreacă pe vizualizări și așa mai departe. El e talentat, cântă cu chitara, la pian. E inteligent și frumos. Dacă nu mai vrea, eu nu pot să-l oblig. Muzica trebuie cântată din suflet și să o transmiți.

Citeste si:
Bia Khalifa, ordin de restricție împotriva lui Fulgy: „Eu am...
Bia Khalifa, ordin de...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.