Relația dintre Alex Velea și Fulgy devine tot mai tensionantă. După ce Fulgy a jignit-o și a spus lucruri murdare despre Antonia, iubitul vedetei nu a întârziat să vină cu o reacție.

Fulgy a jignit-o pe Antonia

Recent, fiul Clejanilor a lansat un mesaj umilitorla adresa Antoniei. Fulgy a comentat despre mariajul artistei cu Vincenzo Castellano, folosind cuvinte necenzurate.

“Dați-i follow lu’ @antonia, care a plecat din p#^@ de șmecher a lui Castellano, nu știți? Aia merită milioane de euro pe ea și frișcă” este mesajul postat de acesta pe IG Story.

Reacția lui Alex Velea

Nu a durat mult până când Alex Velea a sărit în apărarea iubitei sale. Acesta a reacționat destul de rezervat și cuviincios și i-a sugerat lui Fulgy să se interneze cât mai repede. De asemenea, artistul a menționat faptul că îi respectă foarte mult părinții, pe Viorica și Ioniță de la Clejani, și că doar din acest motiv îl iartă pentru vorbele urâtele ce le-a aruncat la adresa Antoniei.

„O să te iert pentru toate prostiile pe care le-ai debitat, fiindcă nu ai discernământ și pentru că îți respect părinții. Trebuie să te internezi repede de tot. Ori te arestează și tu nu ești de pușcărie, ori o să te bată lumea rău că nu ești nici de bătaie. Salvați-l pe Fulgy!”, a postat Alex Velea pe InstaStory.

Fulgy îl acuză pe Alex Velea că i-ar fi adus droguri

Fulgy susține că Alex Velea i-ar fi adus marijuana, însă zilele trecute, Fulgy a transmis un mesaj care îi contrazice total declarația de acum.

„Vă rog frumos presa, sunt în stare să merg și la pușcărie pentru acești oameni minunați: Alex și Antonia. Au o familie frumoasă și cei mai simpatici copilași. Nu le stricați imaginea din cauza mea, vă rog frumos. Faceți-mă pe mine de râs, nu pe ei, pentru că ei sunt exemplul României de «Așa,da»”, a declarat Fulgy zilele trecute.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iunie 2021 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.