Betty Salam a spus adevărul din spatele numelui său de scenă. De ce nu l-a folosit, de fapt, artista pe cel al tatălui ei!

Betty Salam, adevărul din spatele numelui său de scenă

Betty Salam este și a fost mereu sinceră în interviurile pe care le-a oferit fie că a fost vorba despre cariera sa, fie despre viața personală. Fiica îndrăgitului cântăreț de manele are câțiva ani de carieră în spate, iar oamenii s-au întrebat de ce și-a ales un nume de scenă și nu l-a folosit pe cel al tatălui ei, care este unul foarte cunoscut și care i-ar fi fost de un mai mare ajutor, iar ea nu a vorbit niciodată despre acest subiect pe cât a făcut-o de curând.

La momentul de față, poate spune cu tărie că are tot ceea ce și-ar putea dori o femeie la vârsta ei, dar mereu pune familia pe primul loc. Vedeta a stat de vorbă cu fanii ei de pe social media cărora le-a dezvăluit că a preferat să nu se lanseze cu numele tatălui ei, pentru că este un nume cu greutate, pe care nu l-ar fi putut duce ușor în spate, motiv pentru care a preferat să aibă unul de scenă. De asemenea, ea aborda și un alt gen muzical, la vremea respectivă și i-a fost mai ușor în felul acesta să își găsească direcția și să realizeze ceea ce își dorea de la ea.

Știe că trebuie să muncească, dacă își dorește ceva și să învețe, nedorind niciodată să i se dea totul de-a gata, iar acest lucru a ajutat-o enorm în viață.

„Consider că numele tatălui meu, e un nume greu de dus în spate, iar eu pe vremea aceea abordam un alt stil muzical, și nu numai. Eram diferită și e normal, odată cu vârsta te schimbi, iar dorințele, principiile, TU, se transformă. Mă bucur că mi-am găsit direcția, mă simt 100% eu în acest moment, am ajuns să mă cunosc foarte bine și știu ce vreau de la mine, însă trebuie să muncesc și să învăț. Am timp...Voință să am”, a povestit ea, pe Instagram.

Mai apoi, le-a zis oamenilor care o urmăresc că deși în ultima vreme cântă muzică balcanică, acest lucru nu o va opri să lanseze în continuare și melodii ale genului muzical care a consacrat-o.

Citeste si:
Puterea primită la botez: Cum te influențează numele în viața ta...
Puterea primită la botez: Cum...

„Apropo, să știți că dacă am ales să cânt acest gen muzical, spre care m-am îndreptat acum(muzică balcanică, manea, cum vreți voi să-i spuneți), asta nu înseamnă că nu voi mai lansa muzică POP, practic cu ea m-am lansat, teoretic cânt ceea ce simt.”, a adăugat fiica lui Florin Salam.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 August 2023 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.