Fulgy, fiul Clejanilor, a fost săltat de Poliție, duminică seară, în urma unei reclamații făcute de tatăl său. După audieri, tânărul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie „Alexandru Obredgia” din București.

Filmule evenimentelor din ziua când Fulgy a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Obredgia

Manole Dan Constantin Fulgeraș, cunoscut în showbiz drept Fulgy, a fost luat de acasă de un echipaj de Poliție, în miezul nopții de duminică, 6 iunie, și dus la secția 11. Cel care l-a reclamat a fost Ioniță de la Clejani, părintele său, după ce tânărul l-a amenințat pe el, dar și pe alte vedete, precum Alex Velea sau Antonia, într-un live publicat pe contul tânărului de Youtube.

„Acum am fost luat de acasă de domnii poliţişti, merg la secţia 11, la Negoiţă. După, filmez cu De Santo cea mai tare piesă, Mr. Moft, mâine la 12 ziua”, a mai apucat să anunţe Fulgy, pe Instagram.

Acesta a fost recalcitrant la adresa agenților. După audieri, Fulgy a fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obredgia” din București.

Informații de la Poliție

„În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău. Polițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul subunității pentru stabilirea situației de fapt și de drept. Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii, a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul savârșirii infracțiunii de amenințare”, se arată într-un comunicat transmis de Poliţie.

Citeste si:
Fulgy, nou atac la adresa lui Dan Bursuc: „Adriana a rămas singură...
Fulgy, nou atac la adresa lui...

Ce s-a întâmplat pas cu pas în ziua cu pricina

Incidentul survine după ce duminică, la prânz, băiatul a provocat un scandal într-un cazino din Mall Vitan și a apelat la ajutorul unor interlopi pentru a-i pedepsi pe agenții de pază din local, care l-au dat afară pentru că nu purta mască de protecție. După disputa cu angajații centrului comercial, Fulgy s-a retras la o cafenea, acolo unde a continuat să facă live și să amenințe mai multe persoane publice din România. La un moment dat, acesta l-a amenințat chiar pe tatăl său, Ioniță de la Clejani. Astfel, duminică seară, bărbatul a mers la Secția 11 Poliție, unde a depus o plângere împotriva fiului, pentru amenințare.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iunie 2021 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.