Fulgy se află iarăși în centrul atenției datorită declarațiilor pe care le face în mediul online. După ce l-a acuzat pe Dan Bursuc că i-ar fi violat sora în urmă cu câțiva ani, fiul Clejanilor susține că ar fi întreținut relații intime cu fiica compozitorului, Adriana.

Dan Bursuc a fost invitat la o nuntă în urmă cu câteva zile, timp în care fiica sa, Adriana, ar fi rămas singură. Potrivit lui Fulgy, acesta i-a ținut companie tinerei:

„Bursuc, în seara asta ai fost la nuntă si Adriana a rămas singură cu mine. Aha… Burscuc, fi-ți-ar… ”, a spus Fulgy într-un clip postat pe Instastory.

Acesta nu este primul atac pe care Fulgy îl face către compozitor. Recent, tânărul din familia Clejanilor a declarat că Margherita a fost violată de Dan Bursuc pe vremea când era doar un copil.

„Dintr-o prietenie sinceră, ce credeți că a făcut domnul Dan Bursuc, care are câți ani are, cu sora mea minoră și copil influențat, ce credeți că a făcut? Mă, să moară familia mea, pe ce am mai scump, de n-a violat-o, la 13-14 ani! Eu am aflat mai târziu, pe la 18 și ceva, când am fost dus la Lipatti și m-am întâlnit cu toți copiii de lăutari care râdeau de mine și de ce i-a făcut Bursuc lui soră-mea”, a dezvăluit Fulgy.

Ce a spus Dan Bursuc despre acuzațiile primite?

Dan Bursuc a preferat să nu se implice direct în conflictul pe care Fulgy încearcă să îl creeze cu el și a oferit o replică destul de scurtă, dar acidă pentru fiul Clejanilor:

„E un prăjit și un terminat, nu am de ce să comentez ce zice ” a declarat Dan Bursuc.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iulie 2021 - 05 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.