Fulgy nu se lasă și merge din scandal în scandal. După certurile pe care le-a avut cu părinții lui și cu Alex Velea, a venit timpul să facă o serie de acuzații grave la adresa lui Dan Bursuc. Tânărul a realizat un live pe contul lui de Instagram, unde a vorbit despre artist și unde a afirmat că el ar fi agresat-o pe sora sa, Margherita. Cum era de așteptat, a venit și o reacție din partea acuzatului, la scurt timp după aceea.

Fulgy nu a reușit să își creeze deloc o imagine bună în ultima vreme, iar totul a pornit după ce a fost prins de către oamenii legii consumând substanțe interzise la volan. Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a făcut o serie de filmări în care spunea că dacă spune tot ceea ce știe mulți milionari vor ajunge la închisoare, dar nu s-a putut abține să nu spună tot ceea ce avea de zis despre impresarul maneliștilor.

Dan Bursuc i-a dat replica lui Fulgy

„Dacă duc până la capăt ce am de spus, mulți milionari ai României ajung la pușcărie cu sentințe de peste 25 de ani, tatăl meu, împreună cu colaboratorii lui ajung la pușcărie și sora mea câștigă 5-6 milioane de euro, ca victimă. Dintr-o prietenie sinceră, ce credeți că a făcut domnul Dan Bursuc, care are câți ani are, cu sora mea, minoră și copil influențat, ce credeți că a făcut? Mă, să moară familia mea, pe ce am mai scump, de n-a agresat-o, la 13-14 ani! Eu am aflat mai târziu, pe la 18 și ceva când am fost dus la Lipatti și m-am întâlni toți copiii de lăutari care râdeau de mine și de ce i-a făcut Bursuc lui sor-mea .”, a zis Fulgy pe Instagram.

Ei bine, din spusele tânărului în vârstă de doar 23 de ani reiese că atunci când sora lui, Margherita, era minoră Dan Bursuc ar fi abuzat de ea. Se pare că Fulgy ar fi aflat mai târziu de cele întâmplate, după ce oamenii râdeau de el din cauza lucrurile pe care le-a pățit sora sa. Dan Bursuc a citit toate acuzațiile venite la adresa lui și a avut și el ceva de comentat în acest sens.

„E un prăjit și un terminat, nu am de ce să comentez ce zice ” a declarat Dan Bursuc potrivit playtech.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.