În miez de noapte, ore cine bate? Poliția, în cazul lui Fulgy. Tânărul a fost luat de acasă de oamenii legii și dus la secție. La scurt timp, le-a oferit urmăritorilor săi câteva detalii despre întâmplare. Fiul Clejanilor nu a părut prea afectat, dimpotrivă, căci printre declarațiile cu privire la eveniment a strecurat două vorbe și despre noua realizare în plan muzical.

Primele declarații ale lui Fulgy după ce a fost săltat pe Poliție în miez de noapte

Duminică noapte, în jurul orei 24, Fulgy a fost luat de polițiști și dus la secție. Fără să ofere prea multe amănunte, acesta le-a mărturisit fanilor săi din spațiul virtual care este situația în care se găsește, dar i-a pregătit și pentru faptul că luni urmează să lanseze o piesă alături de De Santo.

„Acum am fost luat de acasă de domnii polițiști, merg la secția 11, la Negoiță. După filmez cu De Santo cea mai tare piesă, Mr. Moft, mâine la 12 ziua” a spus fiul Clejanilor pe contul de Instagram.

Are în plan să acceseze fonduri europene

La vârsta de 23 de ani, băiatul celebrilor lăutari Viorica și Ioniță de la Clejani, chitarist basist, pianist și producător muzical, duce o viață bună, dar și plină de peripeții. El visează să acceseze fonduri europene ca să își poată demara proiectele muzicale.

Retail jobs

„Asta înseamnă că o să fiu ambasador al muzicii pe pătrățica mea: ce înseamnă muzică lăutărească, muzică tehno, orice înseamnă muzică în România. (…). Eu am absolvit Colegiul Național de Arte «Dinu Lipatti». Din clasa întâi până în a XII-a, am avut locul I”, a mărturisit tânărul în cadrul unei ediții „Xtra Night Show”, de la Antena 1.

Care este numele său real

Deși toată industia muzicală îl știe sub numele de Fulgy, numele său din buletin este altul, anume Dan Constantin Fulgeraș Manole. Acesta afirmă că titlul este doar o strategie.

„De ce am ales un titlu așa extravagant?… Asta se cere, e doar o strategie. Sunt un om modest, vin dintr-o familie bogată, să spunem, din punctul ăsta de vedere. Pentru cei care nu mă știu: mă numesc Fulgy, așa mi se spunea de mic copil, port numele nașului meu, Constantin Fulgerică, cel mai mare acordeonist din România”, a explicat el într-un vlog publicat pe canalul de Youtube.

Citeste si:
Un nou tip de fraudă: escrocherii în numele Poliției. Cum sunt...
Un nou tip de fraudă:...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iunie 2021 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.