După ce în urmă cu câteva zile a fost prins de autorități conducând sub influența substanțelor interzise, Fulgy se confruntă cu o altă problemă. Tânărul artist a afirmat pe rețelele de socializare că este amenințat de Nelson Mondialu'. Tocmai de aceea, fiul Clejanilor a cerut ajutorul oamenilor legii.

Fulgy, din nou într-un impas. Băiatul a cerut ajutorul Poliției fiindcă se simte amenințat de Nelson Mondialu'

Fulgy s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins drogat conducând, în seara de 29 mai. Testul cu aparatul DrugTest a arătat că acesta a fost sub influența substanțelor interzise la volan. Potrivit oamenilor legii, el consumare canabis înainte de a porni la primbare pe străzile din București.

„Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost depistat conducând pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest a fost indicat faptul că aceasta a consumat canabis. În cauză a fost condus la sediul I.N.M.L. în vedere prelevării de probe biologice și a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, se arată într-un comunicat transmis de Poliție.

Tatăl Ioniță de la Clejani: „E băiat major”

Viorica și Ioniță de la Clejani au venit în seara cu pricina să-și ia fiul de la INML, dar au refuzat să dea declarații presei despre cele întâmplate. În schimb, acasă, cei trei au purtat o discuție serioasă.

„Eu, dacă sunt ceva pe pământul asta, nu sunt altceva decât șmecher. Am făcut un test simplu, nu mi s-a întâmplat nimic. Acasă a fost o discuție mai aprinsă cu părinții mei pentru că mie nu mi se pare normal să te oprească trei, patru mașini de poliție la fel și abia al patrulea să îți ceară test de droguri”, a precizat Fulgy pe contul de Instagram.

La scurt timp, Ioniță de la Clejani a ținut să spună, totuși, câteva cuvinte pe marginea subiectului, menționând că băiatul lui este major și trebuie să răspundă pentru faptele sale: „“Nu trebuie să mă întrebaţi pe mine ce s-a întâmplat! Vorbiţi cu Fulgy, este un băiat major. Nu vreau să fac nicio declaraţie despre incident", a declarat Ioniță de la Clejani, la Antena Stars.

Citeste si:
Bia Khalifa, ordin de restricție împotriva lui Fulgy: „Eu am...
Bia Khalifa, ordin de...

Tânărul trece prin momente grele

Fulgy susține că este victima lui Nelson Pop, cunoscut ca Nelson Mondialu', după ce a primit câteva mesaje și apeluri de la persoane necunoscute, pe care afirmă că Nelson le-ar fi pus împotriva lui.

„Poliția Română, vă rog să luați atitudine cu interlopul Nelson. Cu băiatul ăla care a glumit cu minorele l-ați arestat direct. Omul ăsta e pușcăriaș, infractor, tâlhar, dealer de droguri. Îmi este frică! A pus lumea să mă sune, să mă bată, Nelson. România, trezește-te! Sunt terorizat cu telefoanele de proxenetul și interlopul Nelson Mondialu. ANAF? De unde are pușcărialul ăla aur? E furat!”, a spus acesta în mediul virtual.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Iunie 2021 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.