Scandalul momentului în showbiz! În seara de 29 mai, Fulgy, fiul Clejanilor, a fost prins drogat la volan. El a dezvăluit că atunci se întorcea de la studioul lui Alex Velea, unde a făcut grătar cu băieții de la Golden Boy Society, devoalând că în gașca celebrului artist se fumează iarbă, iar el doar a inhalat. De cu seară, tânărul a venit cu noi detalii în privința acuzației sale.

Fulgy a făcut noi dezvăluiri despre consumul de droguri din studioul lui Alex Velea

După incidentul din noaptea cu pricina, Dan Manole Constantin Fulgerică, zis Fulgy, a ținut să ofere o reacție la cele întâmplate. Tânărul de 23 de ani și-a făcut mea culpa într-un video publicat pe contul personal de Youtube. El a relatat cu lux de amănunte filmul evenimentelor din seara când a fost prins drogat la volan de Poliție și dus apoi la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici.

„Am făcut un gratar apoi cu toți băieții de la Golden Boy. Nu pot să spun că m-a turnat nimeni sau că am fost turnat. De obicei în studiouri de fumează iarbă! Toată lumea se droghează în Bucureștiul ăsta, toate cluburile, toate cafenelele, numai pline de consumatori. Nu spun de nimeni nimic, nu spun că cineva m-a pus să mă droghez, totul a fost la simpla mea curiozitate. (...)

După petrecere am plecat cu doi băieți de acolo și am ajuns acasă. Am oprit în fața unui echipaj de Poliție, m-au recunoscut și mi-au făcut un alcool test care a ieșit 0. Am plecat și am fost urmărit de altă mașină de Poliție care, când am ajuns în fața casei, a dat drumul la girofar și a mai chemat alte două mașini. Au zis: Au început să se certe cu mama și cu tata! Am zis: gata, hai la IML! Mi-au recoltat sânge, salivă și s-a aflat că am THC. Am inhalat canabis, stând cu oameni care fumează iarbă. Am stat în preajma la iarbă și am inhalat și automat că a ieșit la analize”, a spus Fulgy în filmulețul său.

„El e un exemplu de om pentru mine”

Luni seară, fiul Clejanilor a revenit cu detalii în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, de la Antena 1. El a lămurit că Alex Velea nu se droghează, deși la studioul său se consumă substanțe interzise, susține Fulgy.

Citeste si:
Gigi Becali, declarații total neașteptate despre situația lui...
Gigi Becali, declarații total...

„Aș vrea să lămuresc, ca să nu înțeleagă lumea greșit. Doamne ferește! Alex Velea e un familist convins, are doi copii frumoși. El e un exemplu de om pentru mine. Alex Velea nu se droghează, eu nu am mai auzit niciodată că el s-a drogat. Scrie în presă că el se droghează, dar așa cu semnul întrebării. Eu am spus că la studiouri că se fumează. La el, în seara aia, am stat zece minute. Am vorbit despre un nou proiect muzical și atât”, a clarificat Fulgy la Antena 1.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.