În curând, Adela Popescu și Radu Vâlcan urmează să devină părinți pentru a treia oară. Invitată într-o emisiune TV, mămica a mărturisit că a început să aibă tot mai multe emoții în ceea ce privește nașterea, mai cu seamă cu cât are câteva complicații la coloană, iar când copilul coboară spre pelvis simte o durere cruntă.

A treia oară...cu ghinion. Adela Popescu se frământă de griji înaintea nașterii

Invitată în platoul „Vorbește lumea”, de la Pro TV, emisiune a cărei gazdă a fost până să rămână însărcinată din nou, actrița a vorbit despre temerile pe care le are înainte de a aduce pe lume cel de-al treilea copil al cuplului, dar și despre problemele de sănătate pe care le întâmpină.

„În primul rând, acum mă preocupă foarte tare chestia cu COVID-19. Nu atât că m-aș putea îmbolnăvi, cât că protocolul, în clipa în care te internezi și ești pozitivă, presupune să fii mutată la o maternitate de suport COVID. Asta înseamnă că naști cu medicul de gardă și n-ai voie să-ți vezi copilul, nu știu dacă o săptămână sau două, ceea ce, cumva, nu e chiar o bucurie. De-asta am spus că e ireal ca în ultimele două săptămâni, cel puțin, să mă cam izolez”, a explicat Adela Popescu.

„Când îmi începe travaliul, nu am doar durere pe contracție”

De asemenea, Adela a adăugat că va merge în sala de naștere cu certitudinea că va avea dureri foarte mari, din cauza unor complicații la coloană, care îi vor agrava condiția.

„Într-adevăr, am început să am și mari emoții pentru naștere pentru că, dacă la prima mi s-a părut că a fost complicat și dureros, dar m-am gândit că a fost o întâmplare, la a doua m-am dus mult mai relaxată și a fost chiar mai greu.

Acum, a treia oară, am o certitudine că va fi foarte greu. Eu am niște complicații la coloană, astfel încât când copilul coboară se așază pe niște terminații nervoase ale coloanei. Deci mie când îmi începe travaliul nu am doar durere pe contracție, am o durere constantă, ca atunci când cineva îți apasă pe măduvă, deci pe nervi, plus intensitatea de la contracție. Durerea e foarte mare”, a completat aceasta.

Citeste si:
Ce probleme a avut Adela Popescu în legătură cu bona din Republica...
Ce probleme a avut Adela...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Iunie 2021 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.