Recent, Adela Popescu a stârnit niște controverse în mediul online, în urma cărora internauții au criticat-o dur. Prezentatoarea TV a fost afectată de jignirile fanilor. Radu Vâlcan a sărit în apărarea soției sale și le-a transmis acestora un mesaj.

Adela Popescu are parte de o perioadă minuantă acum, când urmează să aducă pe lume cel de-al treilea copil. Recent însă, artista a fost supusă unor critici aspre din partea fanilor săi. Internauții s-au arătat deranjați de faptul că vedeta promovează diferite produse în mediul online. Adela Popescu are unele parteneriate cu anumite firme, iar criticile fanilor au consumat-o la maxim.

„Am avut o seară în care m-am tot frământat cu cei care mi-au scris la postarea cu pricina, m-am gândit că poate nu m-am făcut înțeleasă, că mie mi se părea că e ceva atât de logic ce spun. Luau cuvintele și le interpretau în toate felurile, m-am consumat pe subiect, recunosc.

Am fost așa fericită apoi să descopăr că oamenii au înțeles ce spun și nu au interpretat, că sunt deschiși la minte așa cum știam eu că sunt oamenii din comunitatea mea. Desigur, accept părerile tuturor, dar cumva lucrurile au escaladat pe profil și s-au exprimat urât, au și jignit mulți dintre ei și chestia asta m-a șocat pentru că nu credeam că am astfel de oameni în comunitatea mea și m-a deranjat așa…”, a spus Adela pe contul ei de Instagram, informează cancan.ro.

Retail jobs

În timp ce Adela Popescu s-a mai calmat și a realizat că nu trebuie să acorde atenție răutăților, soțui ei, Radu Vâlcan, a venit cu o reacție în apărarea partenerei sale. Acesta le-a transmis cârcotașilor că ar trebui să iasă la alergat pentru a se mai relaxa.

”Să vină cu mine la alergat. Am terminat un semi-maraton”, a spus Radu Vâlcan.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Mai 2021 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.