Showbiz 31 Mai 2021 13:12 de Lorena Martin

Încă de la prima nașterea primului copil, Radu Vâlcan i-a propus soției sale să facă o schimbare majoră în ceea ce privește autovehiculul pe care îl conduce, însă aceasta s-a împotrivit. Înainte ca cel de al treilea lor copil să apară pe lume, Adela Popescu a aprobat dorința partenerului de viață și împreună au ales să facă o investiție de mii de euro într-o mașină mai spațioasă.

Adela Popescu nu a considerat niciodată că mașina pe care o au trebuie să fie schimbată, însă odată cu venirea celui de al treilea copil pe lume, aceasta și-a schimbat părerea. Cu atât mai mult, condiția prezentatoarei TV a fost să pună o bancă în fața casei dacă își dorește să schimbe mașina:

„Încă de când l-am născut pe Alexandru Radu a considerat necesar să investim într-o mașină mare. Siguranță, spațiu etc. Doar că cea pe care și-o dorea el era un fel de… dubă. Desigur, nici nu am avut răbdare să îmi explice de ce și cum, ce motorizare, ce model. Răspunsul meu a fost simplu: mașina asta e bună poate când ai TREI copii. Atât. Cea pe care o avem acum e perfectă.

A trecut timpul, mă rog, nu prea mult, și l-am născut și pe Andrei.

– Vezi, iubita, ce chircită stai în spate. Dacă mai vine și mamaie cu noi, chiar nu ne descurcăm cu mașina asta. «Mașina asta» fiind un SUV chiar foarte spațios.

Retail jobs

– Nu vrei să luăm van-ul ăla frumos, cu 6 locuri, confort, măsuță, chestii.

– Scumpe, mașina aia e bună poate când ai TREI copii, altfel… exclus! Vedeți voi, după ce am rămas însărcinată cu ai TREILEA copil am cumpărat mașina visurilor lui Radu înainte de morfologia de trimestrul doi. Am fost de acord cu condiția să punem o băncuță în față casei care lui i se părea COMPLET inutilă. Troc se cheamă, ca să știți. Se ridică, acum, întrebarea: pe al TREILEA și l-a dorit atât de mult doar că să fie sigur că luăm… dubă? ? Ei, bine, dragilor, răspunsul la această întrebare nu îl vom afla, poate, niciodată”, a povestit Adela Popescu pe Facebook.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au decis numele copilului

Adela Popescu și Radu Vâlcan au deja doi băieți, născuți în 2016 (Alexandru) și 2018 (Andrei) și acum îl așteaptă pe cel de al treilea căruia i-au găsit și un nume.

Citeste si:
Ce riscă persoanele care publică poze în care este vizibil numărul...
Ce riscă persoanele care...

„Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Ele și-au găsit locul după ce am fost de acord și eu, și soțul. Trebuie să fie și el de acord, cu numele lui trebuie să rimeze. Primul este Achim. Doar că eu când mă gândesc mă gândesc la băiatul Antoniei, fie la cel al lui Paul Ipate.

A doua variantă este Anton, doar că rimează cu beton. Și ne mai place Adrian, dar nu știu dacă va fi un copil minune. Eu gândesc totul în porecle. Nu știm ce să facem. Nu putem să îi spunem nici Adonis, că după îl poreclim Cove”, a dezvăluit prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea”.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Mai 2021 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.