Adela Popescu și-a făcut timp și le-a vorbit fanilor ei de pe rețelele sociale despre problemele pe care le-a întâmpinat în legătura cu bona din Republica Dominicană, încă dinainte de a pleca din țară. Vedetei nu i-a venit să creadă că trebuie să treacă prin așa ceva și a fost uimită și de comportamentului copilului.

Adela Popescu a întâmpinat probleme cu bona

Adela Popescu este plecată, la momentul actual, în Republica Dominicană unde se filmează emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” pe care aceasta o prezintă alături de Cabral. Vedeta se implică trup și suflet în proiectele sale, dar cu toate acestea nu uită de familia sa, copiii săi fiind de fiecare dată pe primul loc atât pentru ea, cât și pentru soțul ei, Radu Vâlcan. Având în vedere că are un copil foarte mic, ea a fost nevoită să găsească o soluție în ceea ce îl privește.

Vedeta și-a făcut timp și le-a povestit fanilor ei despre problemele cu care s-a confruntat în ceea ce privește bona din Republica Dominicană, căreia nu îi ieșiseră actele în momentul în care ea a fost nevoită să plece din România, pentru că era cetățean philipinez, iar pentru a călători alături de ea avea nevoie de o viză specială. Până au reușit să rezolve toate probleme cu actele și cu toate cele necesare, a cerut ca ea și partenerul ei de viață să primească ajutor din partea cuiva de prin zona respectivă, ceea ce s-a și întâmplat până la urmă, dar nu poate spune că i-a fost de mare ajutor.

''Noi am întâmpinat ceva probleme pentru că bona bebelușului nostru, încă nu îi ieșiseră actele, ea fiind cetățean philipinez. Pentru a veni în Republica Dominicană avea nevoie de o viză specială și încă nu ieșiseră actele, așa că am plecat practic noi doi cu ei trei. Noi știind că eu urma să încep foarte curând filmările, deci Radu ar trebui să se ocupe de toți trei de dimineața până seara, până când i-ar fi ieșit bonei actele, noi nu știam când. Am trecut cu bine zbor și când am ajuns și când am văzut în sfârșit copiii întinși în pat, că erai anapoda cu orele de somn, am simțit ce e fericirea. Deci pur și simplu nu îmi venea să cred, nu credeam că vom mai ajunge. Numai că a doua zi ne-am trezit la 5 dimineața. Eu la început am avut 3 zile libere, astfel că am putut să ne descurcăm. Se apropia prima zi de filmare și nu ne ajuta nimeni. Adică Radu ar fi rămas acasă cu toți copiii și eu nu știam cât urma să filmez. Și am intrat într-o panică, actele bonei încă nu ieșeau, nu știam ce să facem. Eu am început filmările și actele tot nu ieșeau. Radu deja nu mai putea, era cu nervii la pământ și am zis că trebuie să găsim pe cineva local măcar până vine fata noastră'', a povestit Adela Popescu, în mediul online.

Citeste si:
Sebastian Dobrincu, nevoit să se opereze de urgență la picior:...
Sebastian Dobrincu, nevoit să...

Prezentatoarei emisiunii de la Pro TV i s-a găsit într-un timp destul de scurt o fată de 23 de ani care era mamă la rândul ei, dar de copilul căreia nu avea ea grijă, ci bunica sa. Ea a început să aibă grijă de fiul lui Radu Vâlcan și al Adelei Popescu de a doua zi, iar în tot acel timp, blondina și-a dat seama cum este ca un om total nepotrivit să aibă grijă de copil. Ea a remarcat o schimbare în comportamentul lui Adrian care nu mai era deloc vesel și amuzant la fel ca înainte, ci mai degrabă anxios. I-a luat câteva zile să își revină, după ce o persoană total nepotrivită a stat cu el.

''Și i-am rugat pe cei de la casa de producție să ne găsească prin HR-ul lor pe cineva. Ne-au găsit destul de repede o fată de 23 ani care avea o fetiță de un an și jumătate pe care o îngrijea mama ei. A venit la noi, l-a văzut pe Adrian, vesel și amuzant. A început să vină de a doua zi și abia atunci am înțeles ce înseamnă un om nepotrivit care să stea cu copiii tăi. Pur și simplu, bebelușul nostru care era foarte prietenos, zâmbăreț, după câteva zile de stat cu această fată, supravegheată, nu-mi imaginez că i-a făcut cine știe ce, s-a schimbat total.

Citeste si:
Cat câștigă o bonă în București pentru un program de 4 ore
Cat câștigă o bonă în...

Era foarte anxios, plângea foarte mult și ea pur și simplu se așeza pe canapea, bebelușul pe covor. Eu nu spun acum că fata aceea nu avea intenții bune, dar pur și simplu sunt oameni care nu au tact, nu li se potrivește asta. Între timp a venit și bona noastră din România, dar chiar și așa a durat câteva zile până când copilul a scăpat de acea anxietate'', a mai zis prezentatoarea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Septembrie 2022 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.