Sebastian Dobrincu a fost nevoit să părăsească emisiunea Survivor România din cauza problemelor de sănătate. Faimosul este să se opereze la picior, în urma unei accidentări pe care a suferit-o și a tras un semnal de alarmă, înainte de a-și lua

Sebastian Dobrincu a părăsit Survivor România

Sebastian Dobrincu a accept cu drag ideea de a participa la Survivor România. Nu a căutat banii sau faima, pentru că nu duce lipsă de niciuna dintre ele, ci a dorit să se bucure de această experiență la cote maxime alături de echipa sa. Acesta a făcut față cu brio probelor, a adus puncte pentru echipa sa și a dorit ca marele premiu să meargă la el, pentru a-l dubla și pentru a-l dubla mai apoi. Tânărul nu a ajuns, cu toate acestea, prea departe, deoarece s-a accidentat, iar în urma unor cercetări medicale amănunțite, medicii au ajuns la concluzia că trebuie să se opereze, motiv pentru care va avea nevoie de o perioadă de recuperare îndelungată.

Vestea nu a fost primită prea bine de către colegii lui cu care se înțelegea de minune și alături de care a petrecut câteva zile bune în Republica Dominicană. Faimosul a părăsit competiția cu zâmbetul pe buze, spunând că intervenția nu îl va durea atât de tare, cât îl va durea frustarea că nu va putea lupta mai departe pentru scopul lui. Faptul că se descurca de minune pe traseu i-a dat încredere, dar cum sănătatea este mereu pusă pe primul loc, acesta se va întoarce în România, pentru a se opera și pentru a primi îngrijirile de care are nevoie cu adevărat.

Înainte de a pleca, Sebastian Dobrincu a făcut câteva declarații și a menționat că în zilele pe care le-a petrecut în spitalele din Republica Dominicană, a realizat că acestea erau mult mai bine echipate decât multe dintre spitalele de la noi din țară, ceea ce i-a lăsat un gust amar. Deși nu a reușit să obțină marele premiu, pentru a-l dona Fundației Metropolis, a promis că își va continua misiunea, indiferent de situație.

„Mă simt frustrat pentru că până aici experiența Survivor mi-a priit. Intervenția asta o să doară mai puțin decât toată frustrarea acumulată. Am venit să lupt, n-am nevoie de faimă în plus, n-am nevoie de bani în plus. În zilele petrecute în spital nu am putut să nu remarc ceva șocant pentru mine, faptul că până și în Republica Dominicană am găsit spitale mai bine echipate, mai modern echipate decât multe din spitalele de stat din România.

Citeste si:
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă un ten fără riduri....
Cum reușește Ilinca Vandici...

Și prin asta vreau să atrag atenția celor care au posibilitatea, să contribuie alături de Fundația Metropolis. Eu îmi voi continua misiunea de a echipa, de a moderniza spitalele publice din bani privați. Îi rog pe cei care au posibilitatea să ni se alăture”, a declarat Sebastian Dobrincu, la Survivor.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Ianuarie 2023 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.