Sebastian Dobrincu este unul dintre concurenții acestui sezon de la Survivor România alături de Carmen Grebenișan, Jorge, Ada Dumitru, Ionuţ Iftimoaie, Maria Constantin, Remus Boroiu, Bianca Patrichi, Doc, Vica Blochina, Ştefania Stănilă și Gheboasă. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, unde vor avea loc filmările emisiunii, acesta a dat și o serie de declarații.

oSebastian Dobrincu, despre Survivor România

Sebastian Dobrincu este o persoană căreia îi plac provocările de orice fel, iar când i s-a propus să fie unul dintre concurenții emisiunii Survivor România 2023, acesta nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat provocarea. După cum chiar partenerul de viață al Ioanei Ignat a povestit, nu este pentru prima dată când are parte de o experiență similară. În urmă cu câțiva ani, el a plecat în New York doar cu un rucsac în spate, a dormit pe unde a apucat și a făcut foamea, după cum chiar el s-a exprimat.

Având în vedere lucrurile acestea, el pare pregătit de tot ceea ce va urma și crede că va face față tuturor probelor dificile din concurs și nu numai, fiindcă este puternic atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic. Cea care nu este prea încântată de idee este chiar iubita lui, care crede că îi va fi greu să stea departe de el timp de jumătate de an, dar care pe de altă parte are încredere în el că se va întoarce în România cu premiul cel mare; pe care el a promis că îl va dubla și îl va dona.

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, unde se va filma emisiunea de la Pro TV pe care oamenii o vor putea urmări începând cu 9 ianuarie, el a dat câteva declarații. A lupta în condiții extrem de stres, oboseală și foame i se pare cu adevărat o provocare. Acesta le-a mai transmis fanilor că se bucură că poate împărtăși această nebunie cu ei, dar a recunoscut și că singurul regret pe care îl are este legat de faptul că nu a mâncat mai mult în ultimele luni.

„Mâine plec în Dominicană la Survivor Romania. Mă duc să învăț — de la colegi, de la experiență, de la timpul cu mine însumi. Ce tare e provocarea de a lupta în condiții extreme de foame, stres și oboseală. Ador să fiu vulnerabil, să mă arunc în necunoscut, să abandonez tot confortul. Vă iubesc mult și mă bucur că putem împărtăși nebunia asta.

Citeste si:
Bianca Patrichi a dat cărțile pe față. De cine s-a temut la...
Bianca Patrichi a dat cărțile...

Vă las aici 2 poze de before — revin în 5 luni cu cele de after. Singurul regret e că nu am mâncat mai mult în ultimele luni”, a transmis Sebastian Dobrincu, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Ianuarie 2023 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.