Showbiz 5 Mai 2023 15:10 de Diana Oprișan
Bianca Patrichi a dat cărțile pe față și a vorbit despre mai multe situații cu care s-a confruntat în cadrul emisiunii Survivor România, unde și-a dorit să își facă o imagine, dar și să lupte cu toate armele. Vedeta a dezvăluit și care este persoana de care s-a temut în Republica Dominicană.

Bianca Patrichi, despre competiția Survivor România

Una dintre cele mai puternice concurente ale acestui sezon al emisiunii Survivor România a fost Bianca Patrichi. Vedeta a plecat în Republica Dominicană cu un anumit scop, pe care nu poate spune că l-a dus neapărat la final, dar se bucură că a avut oportunitatea de a se bucura de o asemenea experiență care este atât frumoasă, cât și extrem de grea, din cauza condițiilor în care concurenții trăiesc.

Bianca Patrichi a fost eliminată de curând din cadrul competiției de la Pro TV și ca oricare dintre foștii ei colegi a fost invitată în cadrul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță, unde a vorbit sincer despre întreaga experiență pe care a trăit-o și a dorit să scoată în evidență, încă de la început faptul, că a reprezentat un pericol pentru adversarii ei și chiar crede cu tărie că i-a deranjat pe mulți dintre colegii ei, din cauza faptului că punea foarte multe întrebări incomode.

„M-au văzut probabil ca pe un pericol.Ce să se întâmple, am deranjat probabil un grup mai mare decât al nostru, pentru că probabil puneam întrebări incomode pentru ei și am ajuns foarte departe fiind prima fată în finala de la colanul de imunitate. M-au văzut asumată, asta este”, a declarat Bianca Patrichi, la Pro TV.

„Discuția cu Vica a pornit de la ea. Vica este foarte expansivă așa, și eu, de fapt, fiind mai mică, am ajuns să ne certăm. Profesional nu mă știa toată lumea, asta a fost problema mea. Publicul larg nu mă știa, iar eu am venit să-mi fac o imagine. Îmi doresc să îmi fac o carieră și de aici încolo. Viața de dansator este foarte scurtă”, a aadăugat fosta Faimoasă.

În ceea ce privește cearta pe care a avut-o cu Vica Blochina, a mărturisit că totul a început de la ea, pentru că a preferat să evite de fiecare dată certurile, chiar dacă acest lucru înseamna să nu spună mereu ceea ce gândea. Mai mult de atât, Bianca Patrichi a recunoscut că s-a temut de colega sa, deoarece știa că este o fire vulcanică, doar că niște discuții aprinse între ele au fost inevitabile, mai ales din cauza hranei care le lipsea de cele mai multe ori, în cazul în care nu erau ei cei care câștigau recompensele.

Citeste si:
Ionuț Iftimoaie, primele declarații după eliminarea lui Remus...
Ionuț Iftimoaie, primele...

„Eu am ocolit tot timpul certurile. Și le ocoleam fără să spun oamenilor ce gândeam ca să evit să creez tensiune. Am încercat să fac asta pentru că îmi era foarte frică de Vica. Știam că este vulcanică. Am încercat să nu spun că dădea doar cu mătura la ea, că nu mi-a dat orezul pe care i l-am dat eu ei. Am ajuns să fac și asta, să mă cert de la orez. De acolo, acuzele pe care mi le-a adus m-au supărat teribil”, a mai zis fosta concurentă de la Survivor România.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Mai 2023 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.