Sebastian Dobrincu va participa la Survivor România și deși nu au început încă filmările pentru acest show, tânărul s-a gândit deja ce anume va face cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro, în cazul în care va fi marele câștigător al sezonului.

Sebastian Dobrincu, concurent la Survivor România

Zilele trecute, au fost dezvăluite numele celor 12 vedete care au acceptat provocarea de a participa la Survivor România, iar printre acestea se află și Sebastian Dobrincu. Iubitul Ioanei Ignat este entuziasmat, nefiind pentru prima dată când are parte de o experiență similară și chiar a făcut o postare pe contul lui oficial de Instagram, dar nu înainte de a da și câteva declarații.

Tânărul și-a amintit de momentul în care la vârsta de 17 ani pleca să facă foamea în America, având în spate doar un rucsac. Se repetă istoria, diferența fiind că de data aceasta, milionarul o va rescrie alături de fanii lui. Consideră, de asemenea, că viața este fix despre a avea parte de experiențe de neuitat și este foarte nerăbdător ca în Ianuarie să plece în Republica Dominicană, unde se filmează emisiunea de la Pro TV.

„Ce nebunie… ne vedem din Ianuarie la SURVIVOR!😉 La 17 ani plecam cu rucsacul în spate și făceam foamea în America — istoria se repetă, dar acum o vom rescrie împreună. Despre asta e viața: experiențe de neuitat. Urmează super show la ProTV! 🏝️❤️🤗”, este mesajul transmis de Sebastian Dobrincu, pe Instagram.

Premiul cel mare al emisiunii Survivor România este unul în valoare de 100.000 de euro și, în același timp, unul care l-a motivat pe partenerul de viață al Ioanei Ignat. Acesta își dorește să facă din prezența sa în cadrul emisiunii de la Pro TV o cauză socială. Ei bine, a afirmat că în cazul în care el va fi fericitul câștigător al acestui sezon, va dubla suma și o va dona.

Citeste si:
Cătălin Bordea și Nelu Cortea, petrecere după câștigarea marelui...
Cătălin Bordea și Nelu...

„Când am aflat că e un premiu în bani, de 100.000 de euro, mi-a dat o motivație în plus. Pentru că vreau să fac din prezența mea o cauză socială. Dacă o să fiu fericitul câștigător, o să dublez suma, o să mai pun 100.000 de euro de la mine și o să-i donez.”, a declarat Sebastian Dobrincu, la Pro TV.

Un motiv pentru care Sebastian Dobrincu a acceptat provocarea de a participa la Survivor România este acela de a se autodepăși, pentru că asta și-a dorit întotdeauna și asta își dorește și pe viitor. Cum a scris și pe Instagram, nu este prima dată când are parte de o experiență asemănătoare. Pe vremea când avea doar 17 ani, a plecat în New York cu un rucsac în spate, a dormit pe jos și a trăit de pe o zi pe alta, așadar este a doua oară când pleacă din țară pentru a face foame pe meleaguri străine, după cum el însuși a zis.

Citeste si:
Ce au transmis Laura Giurcanu și Sânziana Negru, după ce au...
Ce au transmis Laura Giurcanu...

„Ce poate fi mai frumos decât să te autodepășești? Eu asta am căutat toată viața, asta caut în continuare. Poate sună un pic ciudat, dar nu sunt foarte multe lucruri în viață care mă mai mișcă atât de mult. O provocare de genul e binevenită. Sunt extremist: am plecat la 17 ani de acasă, cu ghiozdanul în spate, m-am aruncat în New York, nu cunoștem pe nimeni, nu cunoșteam orașul. Am dormit pe jos, am mâncat de pe o zi pe alta, ce prindeam cu banii pe care îi aveam…

E a doua oară când plec din țară și mă duc să fac foamea. Sunt curios să văd cum e să mă deconectez total. Ce poate fi mai frumos decât să te arunci în necunoscut?”, a mai afirmat el, potrivit sursei citate.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Decembrie 2022 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.