Adela Popescu și Cabral au fost dur criticați de către cei care au urmărit cea de-a doua ediție a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. De asemenea, show-ul de la Pro TV a fost analizat din toate punctele de vedere și comparat mai apoi cu Survivor România, de care oamenii sunt de părere că s-ar fi bucurat mai mult.

Adela Popescu și Cabral, critici dure din partea oamenilor

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a ajuns deja la a doua ediție, iar oamenii care au urmărit măcar câteva câteva minute din show și-au dat cu părerea pe internet în legătură cu probele la care sunt supuși cei douăsprezece concurenți și au ajuns repede la concluzia că ar fi suportat, mai degrabă, să se uite la Survivor România, unde concurenții nu reușeau să le provoace greață, în timp ce se uită la TV, așa cum ei înșiși au scris în secțiunea de comentarii.

Cei de acasă și-au dat cu părerea, așa cum o fac de fiecare dată, iar ceea ce îi deranjează cel mai tare sunt probele în care concurenții emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” sunt supuși unor probe în care consumă alimente greu de digerat. Acestora le este greu să privească momentele respective, pe motiv că li se face rău în fața micilor ecrane. Unul dintre momentele care le-a atras cel mai tare a fost cel în care Lidia Buble a fost pusă să consume o tarantulă, moment în care a izbucnit în lacrimi, deși este o femeie puternică în viața de zi cu zi.

“Eu nici nu mă pot uita, îmi vine să vomit. Urâtă emisiunea! Tot mai bun era Survivor!”, “Nu are cum să fie adevărat, eu nu cred. Cred că e totul regizat și e cu totul altceva acolo în pahare.”,

“Ferească Dumnezeu! Mi s-a făcut rău de la stomac! Nu este de privit!/ Mi s-a făcut rău mie ca bărbat, am vrut să văd până unde se merge dar nici că mă voi mai uita. O scârboșenie de emisiune, mă uit puțin din curiozitate, personajele nu sunt rele. (…) Dar ți se întoarce stomacul, pe dos. Noi ne îmbolnăvim că privim de acasă.”, sunt doar câteva dintre comentariile de pe Facebook.

Alții, în schimb, nu s-au putut abține să nu își spună opinia și despre cei doi prezentatori ai emisiunii de la Pro TV, Adela Popescu și Cabral, care din punctul multora de vedere nu au nicio treabă cu nimic din ceea ce se întâmplă în show. Cineva a transmis, în comentarii, faptul că îi lasă impresia că moderatorii stau acasă, în fotoliu și comentează ceea ce văd la TV.

Citeste si:
Ce probleme a avut Adela Popescu în legătură cu bona din Republica...
Ce probleme a avut Adela...

“Probele și emisiunea sunt ok, însă prezentatorii nu își au locul deloc, adică ei vorbesc constant și se vede că nu știu să prezinte o astfel de emisiune, zici ca stau într-un fotoliu acasă și comentează ce vad la TV… producția îi pune prea tare în evidență….este o parodie după Survivor.”, a transmis cineva în comentarii.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Septembrie 2022 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.