„Sunt celebru, scoate-mă de aici” a început, iar în prima ediție a acestui sezon a fost una incendiară, care i-a adus în prim-plan pe o parte dintre cei douăsprezece concurenți. Două dintre vedetele care le-au atras atenția celor de acasă au fost Bia Khalifa și Rux și Opulență, care s-au luat la ceartă la un moment dat.

Scandal între Bia Khalifa și Rux

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a avut premiera în urmă cu o zi, iar mii de oameni au stat în fața televizoarelor pentru a urmări show-ul care celor mai multora dintre ei le-a atras atenția datorită filmărilor care au devenit virale pe TikTok zilele acestea. Unii au vrut, de exemplu, să vadă cearta dintre Bia Khalifa și fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”, care spre surprinderea tuturor nu a reacționat atât de rău pe sperau unii.

Ei bine, cearta dintre cele două a pornit în momentul unei probe pe care blondina trebuia să o ducă la bun sfârșit într-un timp destul de scurt. Vedeta ar fi trebuit să mănânce un penis de taur, pe care în viața de zi cu zi mai mult ca sigur nu l-ar fi încercat și fix în momentul respectiv, Rux și Opulență a avut o reacție care a deranjat-o pe rivala sa din concurs, care a avut o reacție ieșită din comun și i-a aruncat în față cu un pahar de apă.

Le-a fost recunoscătoare celor care au încurajat-o să ducă proba la capăt, dar nu a putut să o ierte pe Rux, care din punctul ei de vedere nu a făcut altceva decât să o descurajeze și să i facă „o greață de nedescris”, chiar în momentul în care ar fi trebuit să înghită penisul de taur din farfurie și implict să ducă proba la bun sfârșit. Rămâne de văzut dacă în edițiile viitoare cele două vedete vor continua să se certe sau dacă lucrurile se vor ameliora.

Ruxi: „Uite, mă, are vârful…”

Ruxi: „Ce-a fost asta?”

Bia: „Tăceți!”

Ruxi: „Păi dar nu vorbeam cu tine, în primul rând.”

Cornel Palade: „Mamă, i-ai făcut duș lui Ruxi aici.”

Bia: „În loc să mă lase în pace, pentru că nu voiam ajutorul ei, ea a înrăutățit chestiile, făcându-mă să-mi fie o greață de nedescris fix când aveam o bucată în gură și trebuia să înghit.”

Citeste si:
Theo Rose, despre avantajele și dezavantajele de a fi celebru: „Vei...
Theo Rose, despre avantajele...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Septembrie 2022 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.