Theo Rose a vorbit, pe contul ei de Instagram, despre avantajele și dezavantajele de a fi celebru la noi în țară. Partenera de viață a lui Anghel Damian a adus în discuție o serie de probleme cu care vedetele se confruntă și le-a spus fanilor ce reprezintă ele pentru cei din jur, considerând că din moment ce reprezintă un interes pentru oamenii din jur vor fi bine, dar vor avea probleme mai apoi.

Theo Rose, despre oamenii care au succes

Theo Rose este, fără niciun fel de îndoială, una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară, iar după ce s-a despărțit de fostul ei partener de viață, Alex Leonte, a avut parte și de mai multă atenție din partea oamenilor care nici măcar nu o cunosc, ceea ce a scos-o din sărite. Mai apoi, atenția s-a îndreptat către noul ei iubit, Anghel Damian, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Clanul, iar de când a rămas însărcinată cu acesta după doar patru luni de relație, cei doi primesc și mai multă atenție.

E bine, în acest context, Theo Rose a decis să stea de vorbă cu toți fanii ei de pe rețelele sociale despre avantajele și dezavantajele de a fi celebru, în lumea în care trăim. Încă de la bun început, a tras un semnal de alarmă asupra fapului că sunt multe cazuri ale unor artiști foarte buni și mari care s-au sinucis, fiindcă erau foarte triști, pentru că sufereau decepții enorme și pentru că nimeni nu îi întreba dacă sunt bine.

Un mare dezavantaj de a fi cunoscut în întreaga țară este acela că trebuie să zâmbești frumos, să pari fericit, chiar dacă nu te simți așa. La final, le-a zis părinților care își doresc ca fii sau fiicele lor să devină vedete să mai ia în calcul și alte planuri pentru cei mici, pentru că viața în această industrie nu este deloc una simplă.

“Suntem liberi să vorbim și să spunem adevărul din spatele a ceea ce se vede la televizor și pe Instagram. Înainte, artiștii nu arătau niciodată care era adevărul despre ei, despre viața lor reală (…) Și cunoaștem atâtea cazuri de artiști mari și foarte buni, chiar și de la noi din țară, care au sfârșit prin a se sinucide. De ce? Pentru că erau foarte triști, pentru că sufereau decepții enorme și nu îi întreba nimeni dacă sunt bine. De ce? Pentru că păreau foarte triști la televizor. De ce? Pentru că așa e treaba la televizor, așa era înainte.

Citeste si:
Merită să îi iei celui mic o tricicletă electrică pentru copii?
Merită să îi iei celui mic o...

Trebuia să faci frumos, să zâmbești frumos la televizor cu oamenii ca să se mai uite la emisiune și la tine și să te mai caute. Pentru că întotdeauna ziarele, publicațiile online, mai nou, își vor urmări interesul indiferent de cine ești tu și al cui ești tu. Vei fi bine atâta timp cât ești de interes. În momentul în care nu mai ești de interes pentru public, ei nu mai au nevoie de tine. Deci, o să dispari. Așa că, cred că trebuie să vă pregătiți copiii să își mai creeze și alte planuri cu viața lor.

Planuri normale, de a-și face o familie, a face tot felul de activități. Să nu moară în momentul în care succesul lor moare.”, a transmis Theo Rose, la Story.

După ce a scos în evidență dezavantajele de a fi persoană publică, viitoarea mămică le-a spus fanilor ei din mediul online faptul că există și părți frumoase. Din punctul ei de vedere, nu este un dezastru total ce se întâmplă în această lume, dar a ajuns la concluzia că ar trebui să fim mult mai atenți la ceea ce se petrece în jurul nostru și la toți oamenii care ne înconjoară.

Citeste si:
În 2023 se menține interesul pentru investițiile în imobiliare....
În 2023 se menține interesul...

“Există și părți frumoase și vreau să repet chestia asta, ca să fie clar pentru toată lumea că nu e un dezastru total ce se întâmplă în lumea asta, dar trebuie să fim foarte atenți la oamenii din jurul nostru și la ce ne dorim pentru cei mici.”, a mai zis artista, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Decembrie 2022 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.