Marți dimineața, utilizatorii WhatsApp s-au trezit că nu pot trimite mesaje în aplicație. Această problemă a semnalată din mai multe țări, iar cel probabil este vorba despre o problemă la nivel mondial.

Utilizatrorii WhatsApp se plâng că nu pot trimite mesaje în aplicație

De obicei, problemele întâmpinate în aplicații sunt raportate pe siteul https://downdetector.com. Utilizatorii WhatsApp au raportat în jurul orei 10 că nu pot trimite mesaje în conversații private și în grupuri și nici nu le apare dacă mesajul este trimis sau citit. Aceste probleme au fost întâmpinate atât pe telefon, cât și pe varianta pentru Windows. Nici apelurile audio sau video nu au funcționat.

Potrivit siteului, 73% dintre utilizatorii aplicației au raportat imposibilitatea de a trimite mesaje, 23% au specificat că aplicația nu funcționează deloc, iar 4% au spus că au probleme cu varianta pentru Windows. Downdetector a postat și o hartă care indică zonele unde au fost întâmpinate proble ecu funcționalitatea aplicației.

Un asemenea caz a fost înregistrat în luna octombrie 2021, când utilizatorii reţelelor Whatsapp, Facebook şi Instagram au fost afectaţi din cauza indisponibilităţii acestor servicii la nivel mondial.

Marți dimineață, utilizatorii care au încercat să intre în aplicație pe versiunea de desktop a WhatsApp au primit mesaje privind lipsa conectării "This site can't be reached" sau "Computer neconectat. Asiguraţi-vă că computerul dvs. are o conexiune activă la internet". Mesajele trimise nu erau marcate ca fiind trimise, apelurile nu funcționau, iar oamenii au pierdut complet legătura cu alți utilizatori.

Zeci de mii de utilizatori de Internet din România, Statele Unite, Mexic, Franţa, Norvegia, Grecia şi alte ţări au raportat, marți dimineață, că nu au putut accesa serviciile WhatsApp.

Citeste si:
Theo Rose, mărturisiri cu lacrimi în ochi pe Instagram. Artista...
Theo Rose, mărturisiri cu...

Whatsapp este aplicaţie care face parte din Meta, compania-mamă a Facebook şi Instagram.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Octombrie 2022 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.