Baterii externe, laptopuri, ceasuri inteligente și, desigur, smartphone-urile - acestea sunt unele dintre cele mai cunoscute gadgeturi care fac parte din viața de zi cu zi a oamenilor și facilitează accesul la informație. Unele persoane folosesc gadgeturile strict pentru realizarea sarcinilor zilnice de la job, pe când altele le includ în activitățile obișnuite (precum igienizarea dinților cu ajutorul periuțelor electrice).

Dacă te afli in situația de a oferi un cadou unei persoane pasionate de aceste tehnologii inovative, poți arunca o privire printre sugestiile de mai jos. Am pregătit o listă cu gadgeturi menite să ofere confort sau relaxare, unele dintre ele mai mult sau… mai puțin obișnuite.


  1. Boxele portabile


Muzica face parte din viața oamenilor, aceasta putând fi ascultată atât voluntar, la căști, în confortul propriei case sau la radioul din mașină, cât și involuntar, la restaurante, în clădiri de birouri sau la diverse evenimente. Dacă vrei să oferi un cadou inspirat unei persoane pasionate de tehnologie, dar și de muzică, boxele portabile pot fi soluția potrivită.

Acestea se conectează la telefon, laptp sau tabletă și redau muzică la intensitățile setate de utilizator, având, de obicei, autonomie de până la câteva ore. În funcție de modelul ales, poți găsi boxe portabile la prețuri pentru toate buzunarele în diferite forme, dimensiuni și culori, cu o varietate de caracteristici.


  1. Caietul smart


În caz că nu ai mai auzit până acum, află că există pe piață de câțiva ani un caiet inteligent care îți permite să scrii și să desenezi de până la 500 de ori pe aceeași pagină. Schițele de pe fiecare filă sunt scanate și salvate pe dispozitivul conectat, iar paginile scrise pot fi șterse cu o lavetă umedă.

Cadoul este unul inedit chiar și pentru cel mai mare amator de gadgeturi, fiind potrivit atât pentru persoanele care vor să se distreze în timpul liber, cât și pentru cei care se ocupă cu desenul tehnic, calculele sau notițele scrise. În plus, achiziționarea sa este una sustenabilă, deoarece caietul smart reduce considerabil numărul de hârtii folosite.


  1. Mini-frigiderul cu USB


Da, există frigidere care se pot încărca prin intermediul unui cablu USB atât la o priză, cât și la un dispozitiv adiacent, ca laptopul. Acesta este de dimensiuni reduse și poate ajunge pană la 30 de centimetri, fiind ideal pentru răcirea unei sticle mici sau a câtorva fructe, legume sau dulciuri.

Citeste si:
Cum să alegi crema de față potrivită pentru tenul tău - recomandări...
Cum să alegi crema de față...

Timpul de răcire variază între 25 de minute și o oră, în funcție de capacitatea acestuia. Cadoul este unul inedit, fiind potrivit atât pentru drumuri scurte cu mașina, cât și pentru picnicuri.


  1. Camerele foto instant


După cum sugerează și numele, camerele foto instant pot developa fotografiile făcute în timp real, având o capacitate de până la 25 de file/set. Acestea pot fi lipite pe frigider cu ajutorul magneților cu adeziv sau folosite pentru diverse decorații sau rame.

Camerele foto instant sunt gadgeturi ideale pentru vacanțe de tip city-break sau pentru petreceri cu prietenii, unde amintirile „instant” sunt unele dintre cele mai frumoase. Cel mai probabil, un împătimit al gadgeturilor va aprecia acest tip de cadou.


  1. Magic remote


Citeste si:
Gadgeturi outdoor pentru iubitorii de munte: accesorii pentru a...
Gadgeturi outdoor pentru...

Telecomanda „magică” acționează ca un mouse pentru televizoarele inteligente, facilitând navigarea printre aplicații și scrierea pe tastatura afișată pe ecran. Poți opta pentru acest tip de cadou dacă știi că persoana care îl va primi este pasionată de tehnologii moderne și deține un televizor smart compatibil.

Gadgeturile sunt menite să facă viața mai ușoară oamenilor care le folosesc, oferirea acestora drept cadou fiind din ce în ce mai apreciată. Optează pentru una dintre variantele de mai sus atunci când vrei să faci un dar cuiva drag și alege produsul care i se potrivește preferințelor sale.


Despre autor:


Ultima actualizare: 12 Septembrie 2022 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.