Evenimentul European Digital Commerce powered by VTEX a devenit unul marcant pentru întreaga industrie de retail din regiune, reunind sute de specialiști, zeci de speakeri și ore întregi de conținut premium. Pe 5 mai, pregătește-te pentru o zi întreagă cu dezbateri incendiare, prezentări hands-on și networking de calitate. Totul, pentru a genera oportunități de business și conținut valoros, exclusiv, pentru tine. Înscrie-te In Person dacă vrei să te bucuri de experiența evenimentului fizic, sau Online ca să ne poți urmări de oriunde te-ai afla.

Datorită interesului ridicat al conferințelor anterioare, EDC va acoperi întreaga zi cu panel-uri care analizează eficient diferite verticale ale industriei, dar și key speech-uri cu informații relevante, exclusive. Trei ore suplimentare pentru a afla noi tendințe, noi instrumente utile business-ului tău, și de a interacționa cu cei mai titrați C levels din industrie.

Fashion, electroIT, DIY, FMCG & Grocery, sunt doar câteva dintre segmentele din comerț pe care le vom acoperi pe 5 mai, un eveniment hibrid, la Crowne Plaza Hotel. Pe lângă acestea, evenimentul va reuni și specialiști SEO, PPC, dar și experți în platforme de ecommerce.

Înregistrați-vă GRATUIT și profitați de toate funcționalitățile IC Events: participanții vor putea vizita zonele de Networking și Expo, vor interacționa cu toți ceilalți participanți și vor schimba cărți de vizită virtuale care vor fi primite prin e-mail.

Practic, va fi o mare oportunitate de a începe noi colaborări, de a găsi parteneri de afaceri și sinergii - totul în doar câteva clickuri.

Odată înregistrat, veți avea acces la toate resursele comunității europene de comerț digital, veți găsi arhiva evenimentului după încheierea acestuia, multiple prezentări și studii de caz și veți avea acces la Networking Area până la finalul zilei de 6 mai.

Vă împărtășim și un mic secret: fiecare interacțiune acceptată vă trimite cartea de vizită virtuală a interlocutorului prin e-mail, astfel încât să nu pierdeți niciodată contactul. Înregistrarea este gratuită!

European Digital Commerce powered by VTEX is organized by VTEX Central and Eastern Europe, as the host of the event. VTEX is an AWS Partner with the Amazon Web Services (AWS) Retail Competency. Achievement of the Retail Competency further validates VTEX’s innovative approach to digital commerce retail services and its proven record of global customer success.

Citeste si:
Ultimele zile de înscrieri la ecomTEAM 2021: peste 20 de speakeri...
Ultimele zile de înscrieri la...

European Digital Commerce - 05 May 2022 - 10:00 - 17:00


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Aprilie 2022 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.