Cu peste 60 de ani moștenire, marca ILVE își dorește să aducă și pe piața românească expertiza, cunoștințele și îndemânarea sa pentru toți ce care adoră să stea în bucătărie și pentru toți profesioniștii amatori de gătit.

Marca ILVE crede că gătitul poate să fie o adevărată plăcere! Aragazurile sau cuptoarele sunt în așa fel concepute pentru a scoate ce e mai bun din ingredientele tale și pentru ca tu să profiți din plin de ele.

ILVE este o societate care crede în siguranță și calitate. Este un țel sau o credință care sunt demonstrate prin intermediul tuturor produselor electrocasnice. Bogăția experienței dobândită în toți acești ani, cu o preocupare specifică pentru aragazuri si cuptoare în special, a ajuns să propună o tehnologie de vârf, foarte sigură, combinată cu o concepție superioară și un stil unic.

ILVE prezintă astfel o gamă de produse care urmărește cele mai recente tendințe în materie de mobilier, grație căreia sunt cel mai simplu de folosit și care permite ameliorarea oricărui tip de amenajare interioară.

Toate produsele, de la frigidere, la cuptoare sau aragazuri sunt fabricate conform normelor în vigoare și calitatea lor este mereu controlată de către institutele de certificare mondială majoră.

Succesul acestei firme se bazeazaă deci pe o combinație de mai mulți factori- o tehnologie de vârf, alegerea celor mai bune și mai calitative materiale, dar și compuși, printre cei mai buni din lume, un design conform cu cele mai recente tendințe în materie de mobilier internațional și cea mai largă gamă de produse clasice și de cea mai înaltă tehnologie.

Răspunde deci tuturor nevoilor în materie de estetică și funcționalitate, prezentând și unele caracteristici unice absolute. Nu este deci nicio coincidență faptul că sunt expuse la Harods în Anglia și în casele sau yahturile cele mai elegante.

Citeste si:
Gama modernă de îngrijire a pielii concepută pentru tine, nu pentru...
Gama modernă de îngrijire a...

Bucătăria este astfel locul unde tehnologia, pasiunea, gustul și simțurile se întâlnesc. Alegând produsele acestei mărci, vei alege robustețea performanța și precizia. Aparatele electrocasnice au multiple configurații. Sunt produse care îmbină de minune performanțele și cele mai îngrijite finisaje.

Produsele sunt destinate celor care adoră să gătească și care adoră cele mai delicioase și mai sănătoase preparate. Dar și celor care adoră frumusețea, bunul gust și care vor să fie la curent cu cele mai recente tendințe și tehnologii de vârf. Sau celor care gătesc din pasiune nu din obligație.

Misiunea ILVE este deci să ofere sau să propună cea mai variată gamă de produse pentru a răspunde unor exigențe specifice. Este o marcă de cea mai înaltă calitate cu un stil unic, cu un design contemporan, de lux, tipic italienesc.

Citeste si:
Odată cu venirea toamnei, Elmiplant readuce în atenția publicului...
Odată cu venirea toamnei,...

Aparatele electrocasnice ILVE sunt soluți elegante, cea mai bună alegere pentru viața noastră modernă.


Despre autor:


Ultima actualizare: 26 Noiembrie 2021 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.