În contextul în care evenimentele digitale au marcat o nouă eră în industrie, agenția de publicitate, Godmother, a lansat Pampam multimedia garage, un studio video dedicat evenimentelor online, cu o investiție care se ridică la 160.000 € și care vine în completarea platformei digitale dezvoltată anul trecut.

Pandemia a avut un impact devastator asupra industriei de evenimente, iar stările de urgență și perioadele de carantină au generat schimbări semnificative în comportamentul consumatorilor, de la felul în care lucrează, fac cumpăraturi la modalitățile prin care se informează. Organizatorii de evenimente au răspuns rapid provocărilor COVID-19 și au făcut progrese remarcabile în dezvoltarea și implementarea tehnologiei digitale pentru a menține clienții conectați și informați.

Situat în centrul Bucureștiului, cu un spațiu versatil care se întinde pe o suprafață de 300 mp, studioul oferă servicii integrate de live streaming și este echipat complet cu tehnologia necesară pentru a se adapta oricărui tip de eveniment online sau hibrid: workshop-uri, lansări de produs, conferințe, cycle meetings, târguri sau producții TV.

Retail jobs

Dacă înainte de a începe pandemia, evenimentele digitale erau considerate un trend, de-acum au devenit necesitate pentru multe companii determinate să mențină conexiuni vitale de business. Pampam multimedia garage ne dă posibilitatea de a implica audiențe tot mai mari, iar pe măsură ce privim spre viitor, trebuie să continuăm să transformăm evenimentele cu ajutorul tehnologiei de care dispunem pentru a reflecta și a ține pasul cu schimbarea comportamentelor, dar și cu așteptările partenerilor noștri.” spune Valentin Văcăruș, Managing Director, Pampam multimedia garage

Totul a fost gândit să poată fi adaptat și reconfigurat în funcție de ceea ce se derulează, fie că este vorba de structura led care este mobilă sau de croma extensibilă, de mobilierul eclectic ce poate deveni un decor pentru talk show-uri sau training-uri, conferințe hibrid sau cântări live.

Citeste si:
Susținerea educației, cea mai importantă investiție
Susținerea educației, cea mai...

Echipa care coordonează noul studio are o vastă experiență în implementarea evenimentelor digitale, având în portofoliu un număr mai mare de 50 de conferințe corporate, cycle meetings sau evenimente aniversare, desfășurate în regim online. De asemenea, oferă soluții tehnice personalizate care pornesc de la concept până la emisie pentru că evenimentele digitale sunt un mix de cunoștințe de transmisie live, televiziune, hardware și creație.

Organizatorii de evenimente care au capacitatea de a se folosi de enormele progrese tehnologice din ultimele luni și care au văzut o oportunitate în amploarea digitalului vor crea evenimente care se vor transforma în experiențe captivante pentru participanți.

Pentru informații suplimentare: https://www.pampamgarage.ro/ sau la adresa de mail hello@pampamgarage.ro

Citeste si:
9 zile dedicate fotografiei și educației vizuale și peste 25 de...
9 zile dedicate fotografiei...

Godmother, agenție de publicitate cu o experiență de 22 de ani, specializată în furnizarea de servicii de tip BTL, digital și campanii in-store, cu peste 1000 de evenimente implementate.


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Noiembrie 2021 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.