Dispozitivele smart au devenit indispensabile în viața fiecărui om, indiferent de vârstă. Tehnologia avansează semnificativ de la an la an, iar producătorii anunță mereu noi modele, îmbunătățiri pe partea de software, dar și de hardware, și multe alte detalii importante. Acestea te vor face să iei în calcul schimbarea smartphone-ului cu o variantă avansată a celui pe care îl ai deja. De asemenea, competiția dintre marii producători te poate influența să alegi un nou model, în funcție de specificațiile care te atrag. Iată cum îți dai seama că este momentul să înlocuiești smartphone-ul cu un model superior:

 

Observi probleme de funcționare

Smartphone-ul vechi poate să dea câteva semne care ridică anumite probleme, mai ales dacă îl folosești zi de zi. Deși cele mai multe device-uri se bucură de tehnologie rezistentă, modernă și inovativă, vine un moment în care oricare dintre acestea te va lăsa baltă. Pentru început poți observa o performanță încetinită a aplicațiilor, blocarea acestora în momentele în care te miști rapid de la o aplicație la alta sau descărcarea rapidă a bateriei. Toate sunt semne care indică faptul că smartphone-ul tău va funcționa din ce în ce mai greu. Dacă îți dorești un device cât mai nou, care îți pune la dispoziție tehnologia de ultimă oră și materiale rezistente, află mai multe detalii despre Iphone 13 in Romania. Acesta poate fi exact ce cauți la un smartphone care îți susține activitățile de zi cu zi.

Nu mai ești mulțumit de specificațiile acestuia

Dacă ai același smartphone de câțiva ani buni, acesta este, cu siguranță, depășit de modelele mai noi, lansate în ultimii ani. Faptul că petreci din ce în ce mai mult timp pe dispozitivul tău, ești mereu conectat sau chiar lucrezi cu ajutorul acestuia, implică și nevoia de a te bucura de mai multe opțiuni. Un smartphone de ultimă generație îți poate satisface aceste nevoi. Lipsa spațiului de stocare este unul dintre motivele care îi încurajează pe oameni să înlocuiască device-ul vechi. Orientează-te către modelele care îți oferă cât mai puține motive de îngrijorare, atât în ceea ce privește memoria RAM, cât și capacitatea de stocare.

Ai nevoi specifice

Smartphone-urile pot acum să înlocuiască aparatele de fotografiat digitale, dar și agendele și alte sisteme de gestionare a timpului. Din acest motiv, odată ce dezvolți interes într-o anumită direcție, precum fotografia, vei avea nevoie de un smartphone care să-ți îndeplinească standardele. De asemenea, dacă jobul tău implică și muncă întreprinsă cu ajutorul unui smartphone, vei avea nevoie de un device cât mai rezistent și capabil, lucruri pe care un smartphone de generație veche nu ți le va mai putea oferi. Cele mai noi modele și update-urile oferite de către producători îmbunătățesc constant sistemul de operare, funcțiile software și felul în care poți folosi device-ul. În cazul celor vechi, acestea nu mai sunt compatibile cu update-urile pe care le lansează producătorii și nu vei avea acces la aceleași beneficii oferite de update-urile la sistemul de operare.

Citeste si:
Samsung lansează un smartphone pentru fanii BMW
Samsung lansează un...

Înlocuirea smartphone-ului vechi este un moment bun pentru a-ți analiza nevoile. Atât pe plan personal, cât și profesional, decide de ce ai cea mai mare nevoie și folosește noul dispozitiv la adevărata sa valoare.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Noiembrie 2021 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.