Joi, 11 noiembrie 2021, de la ora 11, are loc o nouă ediție a Future Banking Meetups, iar tema principală vizează cardurile virtuale și impactul lor în plățile electronice. Care sunt beneficiile acestor carduri și la ce ne ajută?

Invitații acestei ediții a Future Banking Meetups sunt: Mihaela Nistor, Head of Innovation & User Experience la ING Bank Romania și Cătălin Crețu, General Manager România, Croația, Slovenia și Bulgaria, VISA Moderatorul discuției este Alexandru Ardelean, Redactor șef la Future Banking. Puteți urmări înâlnirea aici.

Apariția cardurilor virtuale în oferta băncilor aduce ușurință și siguranță. Cardurile virtuale pot fi emise instant de utilizatori direct din aplicațiile de internet banking. Avantajele acestora sunt multiple: sunt ușor de folosit, nu mai avem nevoie de „plastic”, sunt sigure, sunt sustenabile.

În plus, cardurile virtuale ar putea aduce o revoluție în tot ceea ce înseamnă viitorul plăților online, pe măsură ce infrastructura de acceptare crește, iar soluțiile complet digitale vor fi la îndemâna utilizatorilor.

ING Bank a lansat recent aceste carduri și într-o lună jumătate, peste 16.000 de clienți le-au emis în Home Bank și au început să le utilizeze, un sfert chiar înainte ca acestea să fie anunțate în mod oficial.

Invitații Future Banking Meetups vor atinge și alte teme, cum ar fi: provocările aduse de user experience în construcția soluțiilor digitale pentru implementarea cardurilor virtuale, gradul de acceptare al plăților electronice în România, dar și beneficiile utilizatorilor în folosirea acestor carduri în plățile digitale.

Puteți urmări evenimentul, în direct, de la ora 11, aici!


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Noiembrie 2021 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.