Altex a anunțat că dă start campaniei de Black Friday începând de joi, 28 octombrie şi până pe 24 noiembrie. Magazinul a pregătit o sumedenie de reduceri și surprize pentru cumpărători.

Începe Black Friday la Altex

Black Friday este cea mai așteptată campanie a reducerilor. Cu această ocazie sunt pregătite mii de produse, cele mai atractive reduceri atât ȋn magazinele fizice Altex şi Media Galaxy din toată ţara, cât şi online. Magazinele și-au suplinit stocul de produse pentru a mulțumi pe toată lumea.

Black Friday este unul dintre cele mai aşteptate evenimente de cumpărături ale anului şi vom oferi timp clienţilor pentru a-şi găsi produsul şi serviciile dorite, pentru a se informa, a compara, a face alegerile cele mai potrivite. Altex a reuşit să asigure o disponibilitate crescută a sortimentului, dar şi produse noi, aduse special pentru campania din 28 octombrie-24 noiembrie”, a declarat Raul Filip, Director de Achiziţii Altex România.

Sunt pregătite reducerile care pot depăşi chiar şi 60%, din categorii precum IT, comunicaţii, gaming, electrocasnice, ȋncălzire, auto, bricolaj, iluminat, electrice, bucătărie, curăţenie şi igienă, jucării, produse pentru copii, sport, mobilă etc. Altex recomandă clienţilor să fie cu ochii în patru pentru a prinde cele mai bune promoții zilnice și săptămânale.

Condiții de intrare în magazinele fizice Altex și Media Galaxy

Persoanele care își doresc să meargă personal în magazin, să testeze, să vadă produsele în realitate, vor putea beneficia și de informații suplimentare și consultanţă de specialitate din partea angajaților Altex.

,,Magazinele sunt pregătite să ȋi primească pe clienţi, cu respectarea tuturor reglementărilor ȋn vigoare – scanarea certificatului verde, triaj, dezinfectare şi distanţare fizică. Cei care folosesc serviciul ,,Rezervă ȋn magazin”, din altex.ro şi mediagalaxy.ro, vor beneficia de livrare la domiciliu, ȋn trei ore, inclusiv ȋn weekend., a spus Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Citeste si:
Altex începe campania Black Friday de iarnă
Altex începe campania Black...

Serviciul Altex Travel pune la bătaie reduceri la pachetele de călătorie. Cel mai avantajos pachet din campania de Black Friday din Altex Travel este vacanță de o săptămână ȋn Grecia, la doar 49 de euro de persoană/sejur, ȋn perioada mai-septembrie 2022. Tot o vacanță de o săptămână este şi circuitul Antalya şi Pamukkale, ȋn primăvara anului 2022 la doar 99 de euro, de persoană/sejur.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Octombrie 2021 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.