Aplicația Zoom a picat astăzi în mai multe țări. 60% dintre persoanele care au semnalat această problemă au menționat că nu se pot conecta la o videoconferință, iar 30% dintre aceștia au spus că nu pot iniția o videoconferință pe Zoom.

Aplicația Zoom a picat în această dimineață

Mai mulți utilizatori ai aplicației Zoom din mai multe țări din diferite colțuri ale lumii au rămas fără acces la platformă. Conform DownDetector, problema a survenit chiar în această dimineașă, relatează Daily Mail.

Dintre persoanele care au raportat această problemă, 60% au afirmat că nu le reușește să se conecteze în videoconferințe, iar 30% dintre aceștia spus că nu pot începe o videoconferință pe Zoom.

Platforma Zoom, foarte solicitată

În ultimul an de pandemie, în urma căruia elevii și studenții au fost nevoiți să treacă la învățământul online, aplicația Zoom a fost solicitată la maximum. În unele țări, studenții au susținut și examene orale pe această platformă.

Fiind o aplicație gratis, pe care zilnic intră zeci de mii de persoane, adesea profesorii și studenții au întâmpinat dificultăți de conectare, însă platforma nu a picat. În continuare Zoom este una dintre cele mai folosite aplicații din întreaga lume pentru videoconferințe.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 August 2021 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.