Aplicația Zoom a picat astăzi în mai multe țări. 60% dintre persoanele care au semnalat această problemă au menționat că nu se pot conecta la o videoconferință, iar 30% dintre aceștia au spus că nu pot iniția o videoconferință pe Zoom.

Aplicația Zoom a picat în această dimineață

Mai mulți utilizatori ai aplicației Zoom din mai multe țări din diferite colțuri ale lumii au rămas fără acces la platformă. Conform DownDetector, problema a survenit chiar în această dimineașă, relatează Daily Mail.

Dintre persoanele care au raportat această problemă, 60% au afirmat că nu le reușește să se conecteze în videoconferințe, iar 30% dintre aceștia spus că nu pot începe o videoconferință pe Zoom.

Platforma Zoom, foarte solicitată

În ultimul an de pandemie, în urma căruia elevii și studenții au fost nevoiți să treacă la învățământul online, aplicația Zoom a fost solicitată la maximum. În unele țări, studenții au susținut și examene orale pe această platformă.

Fiind o aplicație gratis, pe care zilnic intră zeci de mii de persoane, adesea profesorii și studenții au întâmpinat dificultăți de conectare, însă platforma nu a picat. În continuare Zoom este una dintre cele mai folosite aplicații din întreaga lume pentru videoconferințe.

Citeste si:
Încarcă rapid şi sigur cartela PrePay de la Digi
Încarcă rapid şi sigur...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.