Sci-Tech 7 Mai 2021 16:13

Săptămâna trecută, Huawei Consumer BG a lansat magazinul online propriu Huawei Store și a întâmpinat clienții cu numeroase avantaje și discount-uri substanțiale la cele mai îndrăgite produse. Clienții magazinului se pot bucura, astfel de la beneficii în ceea ce privește transportul sau returul, până la vouchere de reduceri în valoare de 6.000 de lei sau premiul cel mare - telefonul pliabil ultra-performant HUAWEI Mate Xs.

De ce acum? Huawei a împlinit 18 ani în România, iar cu acest prilej a deschis magazinul Huawei Online Store. Momentul a fost marcat de un eveniment live pe pagina de Facebook – HuaweiMobileRO, pe data de 28 aprilie. La eveniment au fost anunțate premiile și beneficiile puse la dispoziție pentru consumatori, iar invitații au fost Wang Wei, Country Manager Huawei Consumer BG, George Buhnici, Dan Cadar, Sabina Știrb, Marketing Director la Huawei și Lidia Buble. Moderatorul evenimentului a fost Dani Oțil.

În magazinul online se găsesc toate categoriile de dispozitive proprii - smartphone, PC&tablete, wearables și audio – și este special creat pentru a ține consumatorii conectați la produsele și ofertele Huawei. Printre beneficiile de care clienții www.huaweistore.ro au parte se numără livrare gratuită, posibilitatea de plată în numerar la livrare, înlocuire și retur gratuit în maximum 14 zile de la achiziție, fără obligația de a motiva decizia.

Clienții care își fac cont pe platformă primesc vouchere în valoare de 6.000 de lei pentru achiziții în cadrul magazinului online. Printre produsele care beneficiază de cupon de reducere se numără HUAWEI Body Scale 3, brățara de fitness HUAWEI Band 4, căștile HUAWEI FreeBuds 3i, ceasurile HUAWEI Watch GT2, HUAWEI Watch GT2 42mm, în variantele de culoare Refined Gold și Frosty White, cât și HUAWEI Watch GT2 Pro, tableta HUAWEI MatePad, telefoanele HUAWEI P40 Lite 5G, HUAWEI P40 Pro și HUAWEI Mate40 Pro sau cele mai noi modele de notebook, precum HUAWEI MateBook D14 și MateBook D15, ediția 2021, echipate cu procesoare Intel generația a 11-a. Pe lângă reducerea oferită de voucher, cele două notebook-uri mai vin în plus cu un rucsac oferit cadou. Produsele enumerate beneficiază astfel de reduceri de până la 1.000 de lei din prețurile recomandate de vânzare.

Citeste si:
Reduceri de până la 50% la cele mai iubite dispozitive beauty, de...
Reduceri de până la 50% la...

Marele premiu pe care Huawei îl pune la bătaie la lansarea magazinului este un HUAWEI Mate Xs telefonul pliabil care restabilește standardele în materie de smartphone-uri. Toți cei care fac achiziții de 100 de lei în cadrul magazinului online până la finalul lunii mai, întra automat în cursa pentru premiul în valoare de 10.999 lei.

Utilizatorii sunt invitați să se înscrie la newsletter-ul dedicat și câștigă un premiu de 100 de lei.


Despre autor:


Ultima actualizare: 7 Mai 2021 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.