Xiaomi a lansat două telefoane de top, Mi 11 Pro și Mi 11 Ultra. Vârful de gamă este modelul Mi 11 Ultra, noul lider din topul DxO Mark.

Timp de câțiva ani, Xiaomi este un rival pe măsură pentru compania Apple și Samsung.

Xiaomi lansează un telefon inedit în lumea tehnologiei, Mi 11 Ultra, noul vârf de gamă tocmai a urcat pe primul loc în top DxO Mark. Acesta are cea mai bună cameră pentru un telefon mobil.

Noul model a obținut un scor de 143, ce a depășit fostul lider, Huawei Mate 40 Pro Plus. Noul Xiaomi are un al doilea display lângă camere și sunet de la Harman Kardon.

Mi 11 Ultra pornește de la un preț de 900 de dolari și ajunge până la 1.300, în funcție de versiunea aleasă. La același nivel cu rivalii se află și iPhone 12 și Samsung Galaxy S21, informează alephnews.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Martie 2021 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.