European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, organizat de wall-street.ro pe data de 9 decembrie, care aduce laolaltă principalii jucători din retail cu jucătorii de e-commerce. Te poți înscrie gratuit AICI.

Discuții aprinse despre provocările omnichannel-ului “în era COVID-19”, cum să te adaptezi noilor realități și, mai mult, cum să iți crești și dezvolți afacerea în această perioadă provocatoare vor fi doar câteva dintre subiectele atinse în această ediție a EDC.

Discuțiile vor fi axate pe sfaturi practice, date concrete și informații relevante, aplicabile. Zona de chat va permite participanților care se vor înscrie gratuit AICI să pună întrebări speakerilor, iar zonele de Learning & Downloads vor permite accesul la resurse valoroase puse la dispoziție de VTEX și speakerii de top.

Înscrie-te gratuit la European Digital Commerce AICI.

European Digital Commerce: paneluri și prezentări croite pentru a aduce ultimele trenduri din industrie

Programul evenimentului European Digital Commerce a fost gândit în așa fel încât să aducă laolaltă specialiști din toate ramurile ce contribuie la dezvoltarea industriei, specialiști care vor prezenta insight-uri atât pe baza operațiunilor din România, cât și pe cele desfășurate la nivel internațional.

Participanții care se înregistrează la European Digital Commerce AICI vor avea posibilitatea să interacționeze cu speakerii, fie prin adresarea directă a întrebărilor pe chat sau prin schimbarea cărților de vizită. De asemenea, Virtual IC Events, platforma ce găzduiește acest eveniment, dezvoltată de Internet Corp, oferă acces și la resurse utile tuturor actorilor din industrie în zonele de Learning și Downloads.

Îți prezentăm mai jos o serie dintre panelurile de discuții și prezentările la care vei avea acces în cadrul European Digital Commerce:

  • Riding the E-Commerce Wave in 2020: The Data Behind the Facts
  • Roundtable: E-Commerce Goes International
  • Roundtable: The Omnichannel Experience
  • Key Speech Cristi Movilă, VTEX - Black Friday worldwide. Facts and figures from Black Friday in 40 countries
Citeste si:
Retailul viitorului: cum să îți crești vânzările și să te menții pe...
Retailul viitorului: cum să...

Despre autor:


Ultima actualizare: 26 Noiembrie 2020 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.