Au fost puse la vânzare biletele pentru primele zboruri cu taxiul electric aerian. Un bilet costă 300 de euro, iar lista de așteptare este de trei ani.

Primul taxi electric aerian a fost conceput de compania germană Volocopter. Mașina are 18 rotoare și poate transporta până la doi pasageri plus bagaje de mână cu o viteză de până la 110 kilometri pe oră.

Volocopter a fost prezentat lumii în urmă cu un an când a și zburat pentru prima dată, în timpul unei prezentări la Stuttgart. De atunci, compania a făcut progrese remarcabile și a pus deja la vânzare bilete pentru primele curse.

Pentru 300 de euro, te poți plimba pentru aproximativ 15 minute cu primul taxi electric aerian. Este important de menționat că cei care își cumpără bilete, vor avea de așteptat trei ani pentru a experimenta senzația primului zbor cu acest tip de taxi.

Nu îți imagina că cerul va fi plin de taxiuri zburătoare în următorii ani. Infrastructura pentru astfel de mașini nu există încă, iar guvernele trebuie să elaboreze o nouă legislație și să stabilească un sistem nou de gestionare a traficului aerian. Doar după ce vom avea dovada că acest model este unul sustenabil, vom putea avea parte de mai mult de doar o experiență de neuitat.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Septembrie 2020 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.