OPPO, lider mondial în tehnologie, lansează în România OPPO Watch, un gadget elegant, versatil și intuitiv, care va fi disponibil din a doua jumătate a lunii septembrie la partenerii autorizați ai companiei.

OPPO Watch este accesoriul ideal care, cu ajutorul unei multitudini de aplicații și servicii oferite de Google, face ca trecerea de la viața profesională la cea personală să fie cât se poate de lină și fără probleme, potrivit unui comunicat remis 9am.

OPPO Watch vine echipat cu sistem de operare Wear OS dezvoltat de GoogleTM. Funcțiile permanente de măsurare a ritmului cardiac și de monitorizare a somnului înregistrează o gamă variată de informații privind sănătatea, iar funcția prin care utilizatorii se pot antrena 5 minute zilnic cu ajutorul smartwatch-ului transformă smartwatch-ul OPPO în cel mai potrivit partener de antrenament.

Conceput pentru a oferi o experiență premium, smartwatch-ul OPPO va fi disponibil în două versiuni: OPPO Watch de 46mm, în variantele de culori Black și Pink Gold, precum și OPPO Watch de 41mm, în varianta de culoare Pink Gold.

Capodoperă la îndemâna ta

OPPO Watch 46mm este primul smartwatch din lume cu un display dual-curved. Raportul screen-to-body de 72,76% facilitează interacțiunea, oferind în plus imagini imersive. Cu o atenție minuțioasă la detalii, procesul de lustruire din 19 etape asigură o trecere fină de la sticla 3D la rama din aliaj de aluminiu.

Display-ul vibrant și flexibil 3D AMOLED are o dimensiune de 1,91 inci și cuprinde toată gama de culori DCI-P3. Luminozitatea de 500 de niți și densitatea pixelilor de 326 PPI a ecranului cu o rezoluție de 402x476 fac ca detaliile deosebite să poată fi văzute chiar și în lumina soarelui – iar ecranul impresionant și extrem de clar nu obosește ochii utilizatorului.

Completând seria, OPPO Watch de 41mm este de asemenea realizat dintr-o ramă din aliaj de aluminiu din seria 6000 ce oferă rezistență și durabilitate. Display-ul AMOLED de 1,6 inci cu o densitate a pixelilor de 301 PPI și unghiuri de vizualizare impresionante este perfect pentru momentele când utilizatorul se află în mișcare.

Citeste si:
OPPO lansează noul Find X3 Pro – primul smartphone cu sistem full-path
OPPO lansează noul Find X3...

Asistent versatil și intuitiv

OPPO Watch de 46mm, bazat pe plaforma Wear OS dezvoltată de Google și perfecționat de OPPO, face trecerea ușoară, și fără a întrerupe ritmul zilei, între diferite roluri și sarcini.

Gama completă de aplicații și servicii Google este la doar o atingere sau o comandă vocală distanță.

Cu ajutorul funcției de imagine AI, OPPO Watch îți completează perfect ziua. Astfel, utilizatorul trebuie să acceseze aplicația HeyTap Health, să fotografieze outfitul ales pentru ziua respectivă, iar smartwatch-ul OPPO Watch va genera o imagine de fundal care să se potrivească perfect cu acesta.

Partenerul perfect pentru antrenamente personale și monitorizarea sănătății

OPPO Watch a dezvoltat cinci moduri de antrenament cu asistență vocală: Alergare, Arderea grăsimilor, Plimbare, Cycling exterior și Înot, pentru a permite utilizatorului să se bucure pe deplin de funcțiile adaptate nevoilor de antrenare, dar și pentru a-și atinge obiectivele de fitness stabilite.

Citeste si:
Obiceiuri din diferite colțuri ale lumii în noaptea de Revelion
Obiceiuri din diferite...

Proiectat în jurul sistemului GPS + GLONASS și a celor cinci senzori pentru exerciții, OPPO Watch este cel mai potrivit partener pentru antrenament, urmărind cu exactitate condiția fizică a utilizatorului. Clipurile video cu antrenamente ”5-min” îl ajută să profite pe deplin de momentele libere. Astfel, utilizatorii rămân în formă chiar și în cele mai aglomerate zile prin doar câteva glisări ale ecranului.

Funcția de măsurare permanentă a ritmului cardiac urmărește constant sănătatea interioară, atât în timpul antrenamentelor, cât și atunci când utilizatorul se relaxează, iar monitorizarea avansată a somnului oferă ulterior un raport detaliat care documentează stările/etapele de somn în fiecare noapte.

OPPO Watch devine cel mai potrivit partener de fitness, datorită adăugării funcției Google FitTM ce oferă o multitudine de exerciții adiționale, inclusiv canotaj indoor și kite surfing.

Citeste si:
Medici și asistenți din R. Moldova vin în România pentru a ajuta...
O echipă de medici și...

Menține ritmul

Cu ajutorul gestionării inteligente a bateriei, OPPO Watch de 46mm oferă o durată de viață de până la 36 ore, în timp ce, în modul de economisire, durata bateriei poate ajunge până la 21 zile.

Proiectat pentru a ține pasul și a rămâne conectat, sistemul Dual-Chip Endurance dezvoltat de OPPO comută între modul Smart Snapdragon chip-driven și modul Power Saver Apollo3 chip-driven, oferind echilibrul perfect înțre performanțe de top și eficiență energetică.

În plus, utilizatorii nu vor fi luați niciodată prin surprindere datorită noii tehnologii de încărcare rapidă VOOC, care oferă o durată de viață a bateriei de până la 16 ore de la o încărcare de doar 15 minute.


Despre autor:


Ultima actualizare: 10 Septembrie 2020 - 04 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.