Huawei P30 Pro este unul dintre telefoanele de top ale anului 2019. La peste un an de la apariție, acesta trece de partea celor care sunt de părere că un flagship de generație anterioară este mai convenabil decât modelele costisitoare lansate în acest an.

De aceea, am căutat răspunsuri cu privire la capacitatea specificațiilor de a uimi la mai bine de un an de la lansare. Din fericire, Android Authority a căutat aceleași răspunsuri și a reușit să dea un verdict în ceea ce privește telefonul Huawei P30 Pro. Începem cu concluzia:

Huawei P30 Pro este încă o alegere bună, la un an mai târziu dacă vă doriți un telefon Huawei grozav, fără minusuri, dar cu o cameră foarte bună, la un preț accesibil.

Uimitor, nu există o discrepanță uriașă în ceea ce privește calitatea fotografiilor între acest model și concurență. De fapt, P30 Pro continuă să fie mai bun decât majoritatea. Există mici îmbunătățiri de partea Huawei P40 Pro, dar nimic considerabil . În plus, P30 Pro rămâne foarte competitiv față de p serie de alte flagship-uri Android în ceea ce privește caracteristicile și specificațiile de pe foaie. Cele mai mari dezavantaje sunt lipsa conectivității 5G, performanțe ușor învechite și rata de refresh de 60Hz a ecranului.

Dacă puteți trăi cu aceste minusuri menționate mai sus, atunci Huawei P30 Pro este o alegere fantastică. Acestea fiind spuse, există cu siguranță concurență de la noi flagship-uri 5G, la prețuri accesibile, precum OnePlus 8, LG Velvet și chiar Samsung Galaxy S20, cu prețul său din ce în ce mai redus.

Singura întrebare ce rămâne de lămurit este dacă să cumpărați P30 Pro obișnuit sau să căutați Huawei P30 Pro New Edition? Cel din urmă merită doar dacă doriți 256 GB mai degrabă decât 128 GB sau 512 GB stocare.

Pe lângă specificații, articolul Android Authority tratează și problema cu care Huawei se confruntă în ultima vreme: lipsa aplicațiilor Google.

Da, Huawei P30 Pro are aplicații Google și servicii Google. De fapt, P30 Pro este ultimul telefon de top al Huawei, care oferă experiența Android-Google familiară.

Citeste si:
Cristina Șișcanu, desființată după ce a recunoscut că îi umblă în...
Cristina Șișcanu, desființată...

Seriile Huawei Mate 30 și P40 au fost lansate după embargoul comercial american, ceea ce înseamnă că Huawei a fost forțată să treacă la o construcție AOSP de Android fără serviciile Google. Chiar dacă App Gallery s-a îmbunătățit și telefoanele post-interdicție ale Huawei sunt mult mai greu de folosit și cu siguranță nu sunt pentru toată lumea. Dacă doriți unul dintre cele mai bune telefoane Huawei și acces la toate aplicațiile Android fără efort suplimentar, Huawei P30 Pro rămâne calea de urmat.

Nu doar pachetul de aplicații Google, dar prefer și designul Huawei P30 Pro în comparație cu P40. Este mai subțire, mai ușor și mai puțin voluminos. P30 Pro are încă un aspect extraordinar, ce concurează cu cele mai bune din 2020.

Nu în ultimul rând, P30 Pro este pus față în față cu mult mai recentul Huawei P30 Pro New Edition:

Citeste si:
Cum funcţionează aplicaţiile care ne avertizează că urmează un...
Cum funcţionează aplicaţiile...

Modificările hardware ale noii ediții sunt minore. Versiunea actualizată este echipată cu 8 GB RAM și 256 GB de stocare internă, în loc de variantele de 6 GB / 128 GB și 8 GB / 512 GB oferite inițial de Huawei. Dispune de același Kirin 980 SoC, baterie de 4.200mAh și același grup de camere. Noua ediție este livrată cu EMUI 10.1, dar această actualizare se va îndrepta și către modele obișnuite (deci și pe P30 Pro).

Singura altă modificare este aceea că noua versiune a P30 Pro vine în trei culori: Aurora, Negru și Silver Frost. Cea din urmă a debutat cu noul P40 Pro. Cu toate acestea, nu puteți cumpăra Ediția nouă în alte culori P30 Pro, cum ar fi Amber Sunrise, Breathing Crystal sau White Pearl.

Așa cum am menționat anterior, Ediția Nouă costă 699 GBP (~ 859 USD), în timp ce modelul „vechi” este disponibil pentru 100 de lire mai puțin. Dacă nu doriți cu adevărat noile opțiuni de culoare sau spațiul de stocare de 256 GB, aș rămâne cu modelul original mult mai redus, dacă îl puteți găsi. Dacă nu, P30 Pro New Edition este același telefon excelent, cu un salt minor în specificații.

Citeste si:
Articolele cu linkuri SEO - parte esențială în strategia de...
Articolele cu linkuri SEO -...

Tu ai alege un Huawei P30 Pro la un an de la lansare?


Despre autor:


Ultima actualizare: 30 Iulie 2020 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.