Sci-Tech 4 Iunie 2020 13:20

Cu toate că telefoanele OPPO erau disponibile în România datorită importatorilor, producătorul face o mișcare importantă și intră oficial pe piața locală.

Începând cu 6 iunie, cele mai noi produse OPPO din seriile Reno, Find X și A, dar și căștile audio wireless pot fi cumpărate de către utilizatorii români de la retailerii locali Altex, eMAG, Flanco, Media Galaxy, precum și de la operatorii de telefonie mobilă, Orange și Vodafone.

În acest moment, portofoliul local de produse include smartphone-uri și căști, însă, pe parcursul acestui an, OPPO va adăuga noi game de produse, pentru a răspunde tuturor nevoilor tehnologice ale clienților și, totodată, pentru a oferi un ecosistem complet de gadget-uri inteligente, capabile să susțină orice scenariu de utilizare.

Pentru OPPO, România reprezintă una dintre piețele cheie din Europa și suntem încântați că le putem oferi utilizatorilor produse premium inovatoare, accesorii și servicii post vânzare de calitate. Credem că publicul local va aprecia tehnologiile noastre inovatoare precum încărcarea super rapidă VOOC sau inovațiile incluse în camerele foto și video ale telefoanelor noastre, ce oferă imagini fără cusur.” a declarat Shaohua Yang, General Manager Green LeavesTechnical, Distribuitor Unic Autorizat OPPO pe piața din România.

OPPO este un brand global, cu prezență în peste 40 de țări și cu mai mult de 40.000 de angajați la nivel mondial. În momentul de față, OPPO are 6 institute de dezvoltare și 4 centre de cercetare și dezvoltare în întreaga lume. Mai mult, în 2015, OPPO a creat o echipă dedicată dezvoltării tehnologiei 5G, fiind prima compania care a lansat comercial un smartphone 5G în Europa, în luna mai 2019, în Elveția.


Despre autor:


Ultima actualizare: 4 Iunie 2020 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.