Sci-Tech 25 Mai 2020 10:08

WhatsApp a început testarea unei noi funcții, cu ajutorul căreia vei putea avea posibilitatea de a adăuga contacte în listă cu o nouă metodă.

Cea mai nouă variantă beta a aplicației WhatsApp te ajută să îți adaugi noi contacte în listă mult mai rapid. Acum, poți face asta și scanând codul QR pe care ți-l oferă persoana pe care vrei să o adaugi în listă.

Noua funcție se regăsește între setările aplicației și te lasă să îți afișezi propriul cod, sau să îl scanezi pe al altora.

De asemenea, un cod QR poate fi revocat dacă e distribuit către cineva care nu ai vrea să-ți ajungă în lista de contacte.

Funcția nu e foarte semnificativă, dar adăugarea de contacte pe WhatsApp poate fi un proces frustrant uneori. Momentan, serviciul se bazează pe faptul că tu vei adăuga o persoană în lista de contacte a telefonului, astfel că ai de parcurs pași în plus până să-i scrii cuiva pe WhatsApp.

Astfel, cu un cod QR, îți faci viața mai ușoară, dar asta înseamnă că tu și persoana respectivă trebuie să fiți în proximitate.

Încă nu se știe când va fi disponibilă funcția în varianta normală a aplicației, dar având în vedere că e deja funcțională în beta, s-ar putea să o vezi destul de curând pe telefonul tău.


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 Mai 2020 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.