Facebook pregătește două noi reacții, atât pentru platformă, cât și pentru Messenger, ca să le arăți celor dragi că ești aproape de ei.

Pandemia de coronavirous ne obligă pe toți să stăm izolați în propriile case, iar asta ne ține departe de cei dragi.

Vremurile sunt dificile, într-adevăr, astfel că Facebook dorește să vină în ajutorul tuturor cu două noi reacții. Cu ajutorul lor, ar trebui să-i faci pe cei dragi să înțeleagă mai bine, chiar și virtual, cât de mult ții la ei.

Reacția pentru site și pentru aplicație o reprezintă un emoji care strânge la piept o mică inimă. Acesta se va alătura celor șase reacții deja existente pe site, disponibile încă de acum cinci ani pe Facebook.

Și pe Messenger vei beneficia de o nouă reacâie. Aceasta e o inimă mov, pe care o vei putea activa dacă ții apăsat pe reacția clasică de inimă din aplicație.

”Știm că sunt niște vremuri incerte, așa că am vrut să-i ajutăm pe oamenii care doresc să le arate celor dragi că se gândesc la ei”, a declarat Alexandru Voica, EMEA Communications Manager for Engineering, conform engadget.com.

Noile reacții vor fi disponibile la nivel global începând de săptămâna viitoare.

Desigur, o reacție de pe Facebook nu va rezolva problemele reale prin care trece planeta, dar cu siguranță îi va face pe unii utilizatori să se simtă ceva mai bine.


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Aprilie 2020 - 05 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.