O poză valorează cât o mie de cuvinte. Sau, mai bine spus, în era social media, o poză valorează cât sute de like-uri și zeci de comentarii. Cum poți obține poza perfectă? Cu aplicațiile iOS și Android potrivite. Iată cinci aplicații pentru poze pe care oricine ar trebui să le aibă în telefon.

Aplicații pentru poze: Snapseed

Dacă vrei o aplicație de mobil similară cu un program pe computer, atunci Snapseed este alegerea potrivită. Așa cum era de așteptat, această aplicație vine cu o gamă largă de filtre și setări predefinite cu ajutorul cărora îți poți edita pozele rapid și fără prea mari bătăi de cap.

Dar, spre deosebire de alte programe de editat poze pentru mobil, Snapseed îți permite să modifici filtrele după bunul plac.

Aplicația este valabilă atât pentru iOS cât și pentru Android.

VSCO, aplicație pentru fotografii

Atunci când vorbim de VSCO, vorbim în principal de filtre. Cu ajutorul acestei aplicații, pozele tale vor arăta ca și cum ar fi fost făcute cu un aparat foto analog. Odată ce ai terminat de editat, poți distribui imaginile în comunitatea VSCO sau pe alte rețele de socializare, cum ar fi Instagram.

Aplicația este valabilă atât pentru iOS cât și pentru Android.

Prisma, aplicație pentru editat poze

Cele mai multe filtre care îți transformă pozele în opere de artă sunt pur și simplu groaznice. Prisma este excepția de la această regulă. Cu ajutorul unui program sofisticat, Prisma îți va face fotografiile să arate precum picturi realizate de Dali, Picasso sau Munch.

Aplicația este valabilă atât pentru iOS cât și pentru Android.

Aplicații pentru poze de top: Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop Express ia cele mai bune setări și opțiuni ale programului Adobe Photoshop și le încorporează în această aplicație pentru mobil. Nu te lasă intimidat. În ciuda complexității sale, acest program este intuitiv și ușor de folosit chiar și pe ecranul mic al unui telefon mobil.

Aplicația este valabilă atât pentru iOS cât și pentru Android.

Citeste si:
Ce spune despre tine felul în care îți utilizezi telefonul mobil
Ce spune despre tine felul în...

Aplicații pentru poze cu mâncare: Foodie

Hai să fim sinceri pentru o clipă. Toți am pus la un moment dat o poză cu mâncare pe social media. Și, dacă tot o facem, măcar să o facem bine. Foodie este o aplicație pentru poze care îți va transforma fotografiile cu mâncare în veritabile lucrări de arta. Încearc-o!

Aplicația este valabilă atât pentru iOS cât și pentru Android.


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Aprilie 2020 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.