Ed Westwick, actorul cunoscut pentru rolul din serialul Gossip Girl, a fost acuzat de viol de Kristina Cohen, o actrita de televiziune. 

Actrita Kristina Cohen, in varsta de 28 de ani, a scris pe pagina sa de Facebook o postare in care il acuza pe Ed Westwick ca a violat-o, pe cand se afla in vizita impreuna cu iubitul ei de la acea vreme, in apartamentul actorului.

Femeia povesteste ca simtindu-se obosita, a decis sa se retraga in camera de oaspeti, in timp ce iubitul ei si Westwick au ramas in alta incapere.

"Am fost trezita brusc de Ed care era deasupra mea, in timp ce degetele lui imi intrau in corp. I-am spus sa se opreasca, dar el era mult mai puternic. M-am luptat cat de tare am putut, dar mi-a luat fata in maini, m-a scuturat si mi-a spus ca vrea sa intretina relatii intime cu mine. Eram paralizata, inspaimantata, nu am putut vorbi, nu mai puteam sa ma misc, m-a tinut si m-a violat", a scris Cohen pe pagina sa de Facebook, potrivit Libertatea.ro.

Femeia i-a povestit iubitului sau intamplarea, dar acesta i-a recomandat sa nu povesteasca nimanui.

Cunoscut pentru personajul Chuck Bass, din serialul Gossip Girl, Ed Westwick a raspuns acuzatiilor femeii, precizand: "nu o cunosc pe aceasta femeie. Nu am folosit forta niciodata impotriva unei femei si cu siguranta nu am violat pe nimeni".

Kristina Cohen a depus marti o plangere pe numele actorului, la politia din Los Angeles.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.