Ryan Reynolds, actorul care i-a dat viata personajului comic Deadpool, afirma ca rolul interpretat l-a ajutat sa devina un erou pentru copiii care sufera de cancer, potrivit contactmusic.com.

In filmul cu supereroi, Reynolds il interpreteaza pe Wade Wilson, un mercenar care este supus unui tratament experimental, dupa ce afla ca este diagnosticat cu cancer, in faza terminala. Tratamentul l-a lasat plini de cicatrici, dar l-a inzestrat cu puteri de vindecare incredibile, care l-au transformat in supereroul Deadpool.

Actorul in varsta de 39 de ani este de parere ca povestea de viata a personajului principal din filmul Marvel i-a oferit o conexiune speciala cu suferinzii de cancer, in special cei mici.

"Ca sa fiu complet sincer, un lucru care mi s-a parut extraordinar este ca multi copii il admira pe Deadpool, o gramada de copii care sufera de cancer sau alte boli cumplite il plac cu adevarat. Am cunoscut multi copii bolnavi, datorita filmului", a declarat Ryan Reynolds.

"Ei il iubesc pe Wade Wilson pentru ca atunci cand a primit diagnosticul s-a agitat foarte mult, iar asta este un lucru la care acesti baieti si fete se pot raporta. Am avut sansa sa petrec mult timp cu ei si sa desfasuram mai multe activitati impreuna prin intermediul fundatiei Make-A-Wish/ Pune-ti o dorinta", a adaugat actorul.

Desi a vrut sa viziteze spitalele imbracat cu faimosul costum rosu, Ryan a trebuit sa renunte la idee, intrucat armele pe care le detine personajul nu sunt permise in incinta cladirii, scrie MEDIAFAX.

"Intotdeauna vreau sa port costumul cand merg la spital, dar problema e ca detin arme. Capitanul America are un scut stralucitor, Thor are un ciocan pe jumatate amenintator, iar eu am katane si pistoale semi-automate, cu care nu ma pot strecura atat de usor prin detectoarele de metal din spitale", a continuat Reynolds.

Un alt motiv pentru care Ryan nu le-a putut oferi copiilor o experienta Deadpool deplina este iubirea personajului fata de obscen si limbajul vulgar, unul dintre motivele pentru care a si fost interzis minorilor sub 17 ani, fara acordul parintilor.

Actorul de film si televiziune canadian Ryan Reynolds a devenit cunoscut pentru rolul din serialul "Two Guys and a Girl", dar si pentru relatiile sale cu femei celebre: inainte de casatoria cu actrita Blake Lively, el a fost casatorit cu Scarlett Johansson, de care a divortat in 2010. Actorul canadian a putut fi vazut in 2012 in thrillerul SF "Green Lantern 3D: Protectorul Universului". A mai jucat in filme precum "Daca as fi...tu", "Vrei sa te insori cu mine?" si "Asii din maneca".

Citeste si:
Părinții din Anglia, inspirați de David Bowie și familia...
Părinții din Anglia,...

Recent, Reynolds a putut fi vazut in pelicula "Deadpool", care a ocupat primul loc in box office-ul american, cu incasari de peste 135 de milioane de dolari in primul weekend cand a rulat pe marile ecrane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.