Cantaretii Loredana si Gabriel Cotabita au adus, sambata seara, la Sala Palatului, un omagiu emotionant victimelor tragediei din clubul Colectiv, interpretand melodia "Mi-e dor de tine", a regretatei artiste Malina Olinescu.

Emotionantul moment a avut loc cu prilejul concertului "Imaginarium", pe care Loredana l-a sustinut sambata seara la Sala Palatului din Bucuresti, scrie MEDIAFAX.

Astfel, Loredana si invitatul sau special Gabriel Cotabita au interpretat, in memoria victimelor incendiului izbucnit pe 30 octombrie in clubul Colectiv, melodia "Mi-e dor de tine", a regretatei artiste Malina Olinescu, care a murit pe 12 decembrie 2011.

"Dar spune-mi cine/ A pus tacerea intre noi?/ Intoarce-te inapoi! Mi-e dor sti bine,/ Mi-e dor de tine!/ As vrea sa pot sa te opresc,/ Sa-ti spun cat te iubesc!/ Mi-e dor de tine.../ Numai de tine.../ Oare de ce, nu mai zambesti,/ Spui ca te simti departe./ Linistea ne desparte, fara rost!/ Oare de ce, nicio zi nu mai e,/ Asa cum era inainte?/ Simt cum te pierd si totusi mai sper,/ Sa-mi spui din nou ca ieri!/ Mi-e dor de tine,/ Mi-e dor sti bine!/ As vrea sa pot sa te opresc,/ Sa-ti spun cat te iubesc!/ Mi-e dor de tine...", au cantat Loredana si Gabriel Cotabita pe scena Salii Palatului, in aplauzele publicului.

In timpul interpretarii melodiei, pe un ecran mare din spatele lor au fost prezentate imagini cu o parte dintre victimele tragediei din clubul Colectiv, intre care Adrian Rugina, Claudiu Petre, Mihai Alexandru, Vlad Telea, Monica Tanasoiu, Alex Chelba si Florin Cristian Popescu.

Bilantul persoanelor decedate in tragedia din clubul Colectiv a ajuns la 44, dupa ce duminica au murit alti trei raniti internati la Spitalul "Floreasca" din Bucuresti, iar alti noua au decedat sambata, sapte in spitale din Capitala si doi in Olanda, unde au fost transferati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.