Julio Iglesias a fost supus unei interventii chirurgicale la spate si se afla sub supravegherea medicilor de la Miami Physical Therapy Associates din SUA, pentru perioada de recuperare, motiv pentru care concertul pe care urma sa il sustina pe 2 iulie, la Bucuresti, va fi reprogramat.

Pe 19 iunie, Julio Iglesias a fost supus unei interventii chirurgicale microscopice la spate, iar, in prezent, se afla sub supravegherea medicilor clinicii Miami Physical Therapy Associates din SUA, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

Reprezentanta clinicii din Miami, medicul Miriam Guanche, a transmis o scrisoare medicala care certifica faptul ca artistul a fost internat pentru examinare si recuperare fizica in data de 16 iunie, din cauza unor probleme grave la spate. In urma interventiei chirurgicale, medicii i-au prescris artistului repaus total pentru urmatoarele sase saptamani, fapt care l-a obligat pe Julio Iglesias sa suspende concertele din turneul international programate pana in luna august.

Desi pregatirile pentru concertul de la Bucuresti se aflau in linie dreapta, organizatorii regreta aceasta situatie neprevazuta si ii informeaza pe spectatori ca show-ul pe care Julio Iglesias urma sa il sustina la Sala Palatului din Bucuresti, pe 2 iulie, nu se anuleaza, ci va fi reprogramat pana la sfarsitul acestui an, noua data urmand sa fie anuntata in cel mai scurt timp posibil.

Persoanele care detin bilete pentru acest concert sunt rugate sa le pastreze, intrucat acestea raman valabile pentru show-ul reprogramat. Totodata, spectatorii vor avea posibilitatea de a le schimba cu bilete la concertele organizatorului Arta Scenei anuntate pentru urmatoarea perioada sau le vor putea returna, in perioada 2 iulie - 1 septembrie, la punctele de vanzare de unde au fost procurate, in vederea recuperarii contravalorii acestora.

Concertul lui Julio Iglesias a fost initial anuntat pe 20 mai, dupa care a fost reprogramat, din motive tehnice, pentru 2 iulie.

Julio Iglesias a vandut peste 300 de milioane de exemplare ale celor 80 de albume lansate in intreaga lume, incluzand versiunile originale in mai multe limbi, compilatii si materiale discografice live, devenind astfel cel mai bine vandut artist latino al tuturor timpurilor. Recunoscut de Guinness Book of Records, in 1983, premiat cu singurul disc de diamant oferit vreodata de aceasta institutie, Julio Iglesias este artistul care a cantat si inregistrat melodii in cele mai multe limbi din istoria muzicii. In cei peste 45 ani de cariera, Julio Iglesias a primit 2.600 de discuri de aur si platina. A sustinut peste 5.000 de concerte in 600 de orase din intreaga lume, pentru peste 60 de milioane de spectatori.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

Julio Iglesias a cantat in duete alaturi de artisti precum Frank Sinatra, Stevie Wonder, Willie Nelson, Diana Ross, Dolly Parton, Art Gurfunkel, Paul Anka, Charles Aznavour, Sting, The Beach Boys, Alejandro Fernandez, Placido Domingo, Lola Fores. Julio Iglesias a sustinut mai multe concerte sold-out atat in Bucuresti, cat si in tara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.