Cantaretul de muzica latino David Bisbal va sustine un concert la Sala Palatului din Bucuresti, pe 18 martie 2015, potrivit site-ului oficial al artistului.

In urma cu doi ani, cantaretul spaniol David Bisbal le-a promis celor peste 4.000 de fani care l-au aplaudat la Sala Palatului, ca va reveni in Romania cu un nou concert.

Astfel, David Bisbal va sustine in Romania un nou concert, tot la Sala Palatului, pe 18 martie 2015, de la ora 20:00, potrivit bilet.ro.

Concertul face parte din turneul international "Tu y Yo", prin care artistul isi promoveaza cel mai recent material discografic, care va fi lansat si la Bucuresti in prezenta publicului.

Insotit de instrumentistii sai, David Bisbal le va oferi celor prezenti la concert un show 100% live, menit sa transmita vibratiile melodiilor ritmate, dar si emotiile baladelor cu versuri sensibile. Din playlist-ul concertului de la Bucuresti nu vor putea lipsi melodiile de succes "Buleria", "Corazon Latino", "Premonicion" si "Sin mirar atras", dar si piese in prima auditie de pe noul album "Tu y Yo", scrie MEDIAFAX.

In 11 ani de cariera, David Bisbal a devenit unul dintre cele mai celebre nume din industria muzicala latino la nivel international. A vandut peste 5 milioane de discuri si a sustinut sapte turnee internationale si peste 600 de evenimente in jurul lumii. A castigat peste 60 de premii muzicale, printre care doua Grammy si disctinctia de cel mai bun artist latino din lume.

Cel mai recent album al sau, "Tu y Yo", lansat in luna martie a acestui an, a debutat direct pe locul intai in 14 tari, devenind cel mai vandut disc al anului in Spania si depasind recorduri de vanzari in prima saptamana de la lansare.

Pentru concertul de la Bucuresti au fost puse in vanzare bilete la urmatoarele preturi: categoria VIP - 395 de lei, categoria I - 285 de lei, categoria a II-a - 198 de lei, categoria a III-a -110 lei si categoria a IV-a - 80 de lei.

David Bisbal a mai cantat in Romania in noaptea de 31 decembrie 2012, la Revelionul organizat la Romexpo, dar si in finala show-ului "Vocea Romaniei", care s-a desfasurat vineri seara.

Citeste si:
Crăciunul românilor în numere
Crăciunul românilor în numere


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.