Shia LaBeouf a declarat ca a fost violat de o femeie in timp ce era parte a faimoasei sale instalatii artistice #IAMSORRY ("Imi pare rau", n.r.), in februarie, la Los Angeles.

Shia LaBeouf, in varsta de 28 de ani, a declarat ca a fost surprins "de cat de empatici au fost vizitatorii instalatiei artistice". "Au incetat sa ma mai priveasca ca pe un obiect, au inceput sa ma vada ca pe un om si au fost foarte iubitori", a declarat actorul, invitat in show-ul TV al lui Ellen DeGeneres.

Totusi, intr-un interviu acordat publicatiei Dazed and Confused, LaBeouf a dezvaluit ca nu toata lumea a fost atat de respectuoasa cu el.

"O femeie, care venise cu prietenul ei si care o astepta afara cand s-a intamplat asta, m-a biciuit pe picioare timp de 10 minute, apoi mi-a dat hainele jos si a inceput sa ma violeze... apoi a iesit din incapere, cu rujul intins pe fata, mergand catre prietenul ei, care, imi imaginez, a fost foarte ranit de ceea ce facuse. Totul s-a intamplat in fata a sute de oameni... Nu a fost bine. Nu doar pentru mine, ci si pentru prietenul ei", a povestit Shia LaBeouf despre una dintre vizitatoarele instalatiei artistice pe care actorul a creat-o la inceputul anului.

LaBeouf a stat, pentru mai multe zile, intr-o incapere, unde intrau pe rand vizitatorii, actorul avand, uneori, pe cap o punga de hartie pe care scria "I am not famous anymore" ("Nu mai sunt faimos", n.r.), iar pe o masuta din fata sa erau mai multe obiecte, printre care se numarau un bici si o figurina din plastic, referinte la filmele in care a jucat, scrie MEDIAFAX.

Actorul a mai dezvaluit ca prietena sa, Mia Goth, " astepta la coada sa ma vada, pentru ca era Ziua Indragostitilor, iar eu locuiam in galeria de arta, dormind intr-un sac de dormit pe durata evenimentului. Am stat despartiti timp de cinci zile, fara niciun fel de comunicare. Asa ca a fost ranita de ce s-a intamplat, pentru ca eu cred ca informatiile despre ce mi s-a intamplat au ajuns la ea prin intermediul celor care asteptau la coada. Avea 25 de oameni in fata sa, la coada, si a intrat in galerie si mi-a cerut o explicatie, iar eu nu puteam sa vorbesc, asa ca amandoi am stat si am suportat trauma asta pe tacute. A fost dureros. Cea mai grea parte a show-ului", a spus LaBeouf.

Citeste si:
Ellen DeGeneres nu va mai realiza talk-show-ul pe care l-a...
Ellen DeGeneres nu va mai...

In ciuda presupusului viol, actorul nu regreta realizarea instalatiei artistice si, probabil, nu va cere demararea unei anchete a autoritatilor privind lucrurile prin care a trecut.

"Aproape toti cei care au venit aveau idei preconcepute despre ceea ce vor experimenta, dar imediat ce Nastja Rönkkö ii introducea in incapere, totul se schimba. Am devenit dintr-o celebritate sau un obiect o fiinta umana. Eram plin de remuscari, cu adevarat. Nu a fost o manipulare, aveam inima franta. Oameni pe care nu-i mai intalnisem au venit si m-au iubit si au iubit cu mine. Unii ma tineau de mana si plangeau cu mine, unii imi spuneau sa ma descurc sau sa fiu barbat. Nu am mai simtit niciodata dragostea asa, empatia, omenia", a explicat Shia LaBeouf.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.