LifeStar 30 Mai 2014 13:53
Rockerul Bret Michaels, solistul trupei Poison, a fost nevoit sa isi intrerupa concertul pe care grupul sau l-a sustinut in New Hampshire, joi seara, din cauza unei urgente medicale, ce a fost provocata de o scadere a glicemiei, au anuntat colegii sai de trupa.

Rockerul american, care sufera de diabet, apucase sa cante doar trei piese din set listul concertului sustinuit la Palace Theater din orasul Manchester din statul New Hampshire. In acel moment, Bret Michaels s-a simtit foarte rau, iar colegii lui de trupa l-au ajutat sa coboare de pe scena, a precizat chitaristul formatiei, Pete Evick.

"In cei noua ani de cand sustin concerte alaturi de el, nu am vazut niciodata o privire precum aceea de pe chipul sau, ma privea ca si cum nu ma recunostea si ii eram complet necunoscut", a spus chitaristul.

Dupa o pauza, Bret Michaels a revenit pentru cateva momente pe scena si i-a anuntat pe spectatori ca nu va mai putea sa continue acel concert. Imediat dupa aceea, rockerul a fost ajutat din nou sa coboare de pe scena si a fost consultat din nou de paramedici.

In 2010, Bret Michaels a fost spitalizat de urgenta din cauza unor migrene extrem de puternice. Dupa analizele efectuate, rockerul a aflat ca suferise o hemoragie cerebrala.

Solist al trupei Poison, devenit intre timp un star al emisiunii de televiziune "Rock of Love", difuzata de postul VH1, Bret Michaels, in varsta de 51 de ani, a suferit din cauza mai multor probleme de sanatate. Avand diabet insulino-dependent, cantaretul american a fost adeseori spitalizat. El isi face singur injectiile cu insulina, verificandu-si concentratia zaharului din sange de sase ori pe zi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.