Rapperul will.i.am, membru al grupului Black Eyed Peas, va lansa o colectie de ochelari si lentile de contact, ill.i Optics, care va ajunge in magazine in toamna anului 2014, informeaza music-news.com.

Nascuta din pasiunea muzicianului pentru ochelarii cu design experimental, colectia ill.i Optics reprezinta rezultatul unui parteneriat creativ incheiat intre will.i.am si bunul sau prieten, designerul George Gorrow.

Colectia va include ochelari de soare, dar si ochelari de vedere, atat pentru femei, cat si pentru barbati, al caror design a fost creat de George Gorrow, care a respectat recomandarile date de will.i.am.

Ramele ochelarilor au forme si culori inspirate din momentele memorabile din cariera muzicianului si influente din anii '80, anii de pionierat ai stilului hip-hop, scrie MEDIAFAX.

Will.i.am este celebru pentru contributiile sale aduse in universul stilului si inovatiei, printre initiativele sale recente numarandu-se designul pentru un nou spatiu creativ in Los Angeles, lansarea brandurilor i.m. auto si i.am+, dar si pentru activitatile sale filantropice in domeniul tehnologiei si educatiei.

Produsele din colectia ill.i Optics vor fi disponibile in magazine incepand din luna septembrie si vor fi lansate prin intermediul unei campanii globale.

Impreuna cu Apl.De.Ap, Taboo si Fergie, Will.i.am formeaza trupa de succes The Black Eyed Peas, fondata in 1995. Melodiile lor sunt cunoscute in intrega lume, iar cei patru reusesc de fiecare data sa se pozitioneze pe locuri fruntase in topurile muzicale internationale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.