Cantareata Pink va avea o aparitie speciala la gala de decernare a premiilor Academiei de film americane, care se va desfasura pe 2 martie, la Los Angeles, au anuntat, vineri, producatorii celei de-a 86-a editii a premiilor Oscar, Neil Meron si Craig Zadan, informeaza huffingtonpost.com.

Artista se alatura astfel listei de celebritati care vor canta la gala premiilor Oscar printre care se numara formatia U2, Pharrell Williams, Bette Midler, Karen O si Idina Menzel.

Potrivit MEDIAFAX, cei doi producatori ai galei nu au prezentat detalii privind show-ul cantaretei, dar nici ce melodie va canta Bette Midler.

Pharrell Williams, Idina Menzel, Karen O si U2 vor interpreta melodiile nominalizate la categoria "cel mai bun cantec".

Recunoscuta pentru stilul indraznet in care se imbraca si pentru sound-ul puternic, Pink a lansat primul album la varsta de 18 ani. Intitulat "Can't Take Me Home", acesta a fost un material cu influente R&B. Urmatorul album de studio, "M!ssundaztood", a beneficiat de ceva mai multe influente rock si a fost lansat in 2001, fiind pana in prezent cel mai bine vandut material al sau. Acesta a cuprins piese precum "Get The Party Started", "Don’t Let Me Get Me", "Just Like A Pill" si "Family Portrait".

Cel mai recent album al ei se intituleaza "The Truth About Love" si a fost lansat in anul 2012.

Pink a devenit una dintre cele mai de succes cantarete ale generatiei sale, albumele ei vanzandu-se in peste 50 milioane de copii, iar single-urile ei in peste 95 milioane de exemplare pe plan mondial. Cantareata americana a castigat, totodata, trei premii Grammy, un Brit Award si sase MTV Video Music Award.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.