Grupul american The Black Eyed Peas va reveni pe scena muzicala in anul 2015, cu un nou album de studio si un nou turneu mondial.

Precedentul material discografic lansat de grupul american, alcatuit din will.i.am, Fergie, apl.de.ap si Taboo, s-a intitulat "The Beginning" si a fost lansat in 2010.

"Toti membrii grupului The Black Eyed Peas sunt de acord cu faptul ca ar trebui sa sustina un nou turneu pentru fani - pentru ca trupa nu s-a despartit atunci cand a decis sa ia o pauza in 2012. Vor intra in studiourile de inregistrare, vor inregistra un nou album foarte repede si apoi vor porni intr-un nou turneu", a declarat o sursa pentru tabloidul The Sun.

"will.i.am a fost acela care i-a convins pe ceilalti membri ai grupului sa revina intr-o forma fizica buna si sa plece din nou intr-un turneu", a adaugat aceeasi sursa, scrie MEDIAFAX.

Potrivit aceleiasi surse, Fergie, care are un fiu in varsta de 5 luni, Axl Jack, cu sotul ei, actorul Josh Duhamel, a reprezentat motivul care a dus la amanarea procesului de reunire a trupei.

"Fergie a tras de timp si vrea sa obtina cat mai multi bani. Ea are acum un bebelus si va trebui sa primeasca o suma foarte mare pentru a o convinge sa isi ia copilul cu ea pe drumuri, in turneu", a spus aceeasi sursa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.